Neden G PRO'nun LoL serisi faresi normalinden daha ucuz?

Mavi olan çirkin olduğu için pek tercih edilmiyor.
Öznel olan bir şey bu.
Logitech G PRO Hero almak istiyorum ama Hepsiburada'da League of Legends versiyonu 1600 TL iken. Normal siyahı 2000 TL bilgisi olan varsa ben pek anlamıyorum çünkü aralarında bir fark var mıdır? Link şu: https://www.hepsiburada.com/logitec...i-kablosuz-oyuncu-mouse-siyah-p-HBV00000RG4UE
Bence LoL versiyonu daha güzel ve aralarında hiçbir fark yok alabilirsin.
 
Şahsen LoL özelinde değil bütün merch ürünlerine ayrı bir ilgim olur bu merch ürünler Türkiye'de çok ilginç işliyor kimi ürünler böyle uyguna satılırken kimi ürünler kat kat fazla fiyata satılıyor bildiğim kadarıyla şu anda TR'de Logitech stok sorunu var kablolu G502 1.000-1.200 lira bandına satılmaya başlandı stoklar da kısıtlı eğer almayı planlıyorsan yeni kurdan muhtemelen daha pahalı olmadan önce Garantisi distribütör garantisi değilse al.
 
Bu türkiye pazarına özel bir durum, stoğun ne kadar geldiğini bilemezsin, satıcı aynı satıcı da değil, globalde ve üreticide böyle bir şey yok şahsi yorumun oluyor bu durumda senin.
Kanka özel olarak bu ürün için yazmadım. Rengi daha kötü olan, insanlar tarafından daha az tercih edilen ürünler elde kaldığı için daha çok indirime girer çoğu zaman. Örneğin bu mouse LoL oynamayan hiç kimseye hitap etmiyor ve talebi düştüğü için fiyatıda düşüyor bu markanın diğer LoL baskılı klavyesi de sürekli indirime giriyordu.
 
Kanka özel olarak bu ürün için yazmadım. Rengi daha kötü olan, insanlar tarafından daha az tercih edilen ürünler elde kaldığı için daha çok indirime girer çoğu zaman. Örneğin bu mouse LoL oynamayan hiç kimseye hitap etmiyor ve talebi düştüğü için fiyatı da düşüyor bu markanın diğer LoL baskılı klavyesi de sürekli indirime giriyordu.
2 kelime yeterli bu durum için, Arz-talep.
 
Kanka özel olarak bu ürün için yazmadım. Rengi daha kötü olan, insanlar tarafından daha az tercih edilen ürünler elde kaldığı için daha çok indirime girer çoğu zaman. Örneğin bu mouse LoL oynamayan hiç kimseye hitap etmiyor ve talebi düştüğü için fiyatıda düşüyor bu markanın diğer LoL baskılı klavyeside sürekli indirime giriyordu.
Aslında bahsettiğin doğru bir durum fakat güncel satışı olan bir mouse ve Merch ürününde böyle bir durum olduğunda benim ilk bakacağım şey satıcı aynı mı şayet aynı olsaydı tamamen hak verirdim ancak farklı olunca stok sorgulatıyor kendini merch satan satıcı elindeki mouseları bir an önce satmak istiyor da olabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı