Türk Telekom Magnet nasıldır?

EkmekArasiHDD

Megapat
Katılım
22 Mayıs 2016
Mesajlar
5.186
Makaleler
3
Çözümler
28
Yer
Ordu/Perşembe
Merhabalar. Türk Telekom Magnet düşünüyorum. Sitesinde 100 GB kotası olan paketinin 99 TL olduğunu gördüm. Daha sonra tekrar araştırdığımda 160 TL'ye çıktığını gördüm. Hangisi doğrudur? Almayı düşünüyordum. Kullanıp da memnun kalan var mı? Performansı nasıldır? SuperBox düşünmüyorum. Aşırı pahalı. RedBox için de altyapı yok dendi hep bana.
 
Artık 10 GB telefonlarda standart olmaya başlamışken 32 GB cidden az. 60 KB/s hızla da Youtube'dan 144p video bile izlenmez. Üniversiteye geçince bir şekilde ev tutmam lazım :D
Tutabilirseniz tutun da kira ücretleri uçmuş gitmiş. Bu zamanda çok da sanmıyorum ev tutulabileceğini.
 
Bazı kişiler hız düşüyor ya da yerini değiştirince ceza olarak interneti kesiyor gibi şeyler söylüyor. O yüzden çekindim biraz. Teknosabox alıcam büyük ihtimalle.
O olay SuperBox için geçerli hocam. Ceza yemezsiniz ama internet erişiminiz de olmaz. 2. adres tahsis olayı falan var SuperBox'da.
 
Sıkıntı değil. Orada hafiften yükseldiğim için özür dilerim. Evet ne yazık ki KYK kotası 32 GB ve her saat yavaş olması da cabası ne yazık ki.

Zaten fiber geliyor hocam. Tomarla fiber kabloları MDU cihazlarına geliyor ve ethernet yoluyla dağıtıcılara dağıtılıyor. Ama ona rağmen yine de çok yavaş kalıyor. Kota bittiğinde de 512K yani 60 KB/s indirme yükleme yapılabiliyor. Kısaca durumlar epey vahim internet yönünden.
512k dedikleri 60 kbps miymiş? Ben 4 mbps zannediyordum haydaa.
 
Bir tanıdığım kullanıyor boş port olmamasından ötürü. Aldığı değerler 50 Mbps indirme 20 Mbps yükleme. Tabi bu değerler santralin dolu olması durumuna ve uzaklığına bağlı oluyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı