Yeni Hero Swain Hakkında Düşünceleriniz

Swain aldım, oynadım, gördüm. Açıkçası oyunu çevirebilecek bir Hero değil. Takım oyunu yapabilen bir Hero. W Skill'i ile toplu adam kilitleyip, bir anda orada felç edebilecek bir Hero. Ryze kadar oyuna etkili değil kısacası. Bana göre olmamış. Beğenmedim, beni heyecanlandıran bir hero değil en azından...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Swain çok enteresan. Ulti'sinin CD'si olmaması nedeniyle biraz sinir bozucu. Base'de gibi can dolduruyor. Onun dışında yanında adam yoksa işe yaramaz. Yine de bence 6300'lük bir Hero değil...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Daha denemesini yapmadım. Ama Karşımda oynayanlar gördüm. Hiç bir işe yaramıyor. Belki ileride Skill değişimi yapılır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dün sabaha karşı bir oyun attık. Oradaki Swain biraz tokatladı bizi. Ama üstte Katarina ve Ezreal kastırmıştı. Tabii Taric bile 600 vuruyordu. Gerisini siz düşünün artık. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. Ne çok iyi, ne çok kötü. Sıradan bir Hero. Belki de Hero'yu daha yeterince tanımadığımız için önyargılıyız. Zamanla goreceğiz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin düşüncelerinizi bilmiyorum. Fakat Swain bana sonradan o salak beyaz Skin'ini aldırmasına bile yetti. Bence Swain kafasına Ignite yemesi dışında oyundaki bütün Mage'lere göre ,Buff'dan sonra en iyi Burst Damage ve alan kontrolü olan bir Hero. W Skill'i özellikle kullanabilen için, oyunun gidiş hattını degiştiren R-Q Combo zaten tek şekilde bir kırılgan Hero'yu tek vuruşta deviren Skill'ler.

Ulti'den bahsetmiyorum bile. Oyundaki Heal Rate'i en yüksek Skill'lerden biri. Fakat insanlar farkında değil. Benimle bir oyun oynayıp, Swain'i izlerseniz, gerçekten Swain'in gücünü görebilirsiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı