Valorant'ta aim nasıl gelişir?

Valorant'ı bırak CS oyna.
Adam vurmak istiyorsan sağa sola sık. Bakmana gerek yok vurursun zaten o oyunda :D.
Bu yorumun ironi olduğunu biliyorum fakat ilk dediğinize katılmıyorum. CS GO ile Valorant'ın benzer olmasının nedeni FPS oyunu olmaları. İkisi de aynı oyun değil. Valorant'ta sizi öne çıkaran takım ve oyun bilgisi aim değil. Buna karşın CS GO'da aim olmadan maçı kazanmanız imkansıza yakındır.
 
Aimini en çok poligonda geliştirirsin, sana benim programımı söyleyeceğim.

birkaç saniye botların kafasına aim koy ve sağ sola çapraz falan hareket et ama aimin botun kafasında kalsın hep 4 5 saniye sonra botu vur diğer bota geç bunu birkaç dakika yap.

5 dakika boyunca düz botları one tap (kafaya tek mermi atıcak şekilde) vur.

5-10 dakika flick çalış (crosshairin rastgele biryerde olsun ve bir botu kafanda hedef olarak seç ona bir anda hızlı bir şekilde aimini getirip one tap atmayı dene, ilk zamanlar çok zor gelicektir moralini bozmasın.)

5-10 dakika boyunca ikili flick yap, bir botun kafasına aimini getir onu vur ve aynı anda diğer seçtiğin botu vur bunu yaparken hızlı ve 2 mermi harcadığına dikkat et.

5-10 dakika ise portaldan geçerek spike çözme ve kurma oyna.

istediğin kadar ölüm maçı atabilirsin, dm oynarken (deathmatch yani ölüm savaşı) sesi tamamen kapat arkaya bir müzik aç veye açma sadece önüne çıkan adamları one tap atarak vurmaya çalış, oturup spray atma( sürekli ateş etme, tarama) ve her sıktığında sağ sol yapki adam seni vuramasın.

Bunları hergün maç atmadan önce DÜZENLİ olarak yaparsan farkı zamanla göreceksindir.

diğer ve en büyük etmen tecrübe oyunu oynadıkça gelişirsin ayrıca youtubedeki videolara göz at.

Kanal önerileri ;
Thedra
Combatry
Hellian
Epha
aklıma gelenler bunlar.

iyi oyunlar.

Bunları yaparak rahatça immo rankına çıktım.
 
Zaten 40-50 saat ile direkt kafaya hedef alsaydı herkes şuan e-spor denen bir şey olmazdı, oynayarak tabii. Ama oynamaktan kastığım AimLab'de 7/24 aim kasmaya çalışmak değil, bence bu tarz aim çalışılan uygulamalara biraz oynayarak geliştirince kendinizi geçmeniz lazım.
 
@kyujin
Aslında biri FPS biri MMOFPS.
Biri direkt Riot oyunu olduğu için kaybediyor.
Direkt RIOT oyunu diye kitlesi çok kötü oluyor. Takım oyunu olması da sizi o kitleye mahsur bırakıyor. Bu can sıkıcı doğrusu. Fakat oyunu oynayanlara oynamayın demek biraz saçma kalıyor bu durumda. Buna Dark Souls oynama abi Sekiro oynasana samuraysın en azından demek gibi bir mantık oluyor. Aynı tür gibi ama çok farklı oyunlar.
 
Herkes oynayarak demiş ama ben buna katılmıyorum, oynayarak sadece oyunu öğrenirsiniz adam aimimi nasıl geliştiririm diye sormuş aim geliştirmek istiyorsa antreman yapıcak dm atacak, oynayarak aim çok az gelişir.
 
Herkes oynayarak demiş ama ben buna katılmıyorum, oynayarak sadece oyunu öğrenirsiniz adam aimimi nasıl geliştiririm diye sormuş aim geliştirmek istiyorsa antreman yapıcak dm atacak, oynayarak aim çok az gelişir.
Kesinlikle çok yanlış düşünüyorsunuz. Oyun her zaman değişir. Peek alanları, Glitchler silahlar ve Valorant'taki özellikler. Bunları bilmek sizi kazandırır. Aim sistemi iyi olmayan bir oyunda iyi oynayan kişiler varsa bu oyunu sizden daha çok bildikleri içindir.
 
Kesinlikle çok yanlış düşünüyorsunuz. Oyun her zaman değişir. Peek alanları, Glitchler silahlar ve Valorant'taki özellikler. Bunları bilmek sizi kazandırır. Aim sistemi iyi olmayan bir oyunda iyi oynayan kişiler varsa bu oyunu sizden daha çok bildikleri içindir.

Sadace oynayarak bir yere kadar gelebilir. Belli bir yerden sonra taktikleri öğrenmesi aim geliştirme yönetemlerine bakması lazım.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı