Redragon K552 yay sesi normal mi?

O parlak malzeme aluminyum yada elektrik iletebilecek bir malzeme degilse sorun olmaz bence. Altaki zaten pe foam.

Ek olarak tape mod da denemeni tavsiye ederim.
 
O parlak malzeme aluminyum ya da elektrik iletebilecek bir malzeme degilse sorun olmaz bence. Altaki zaten pe foam.

Ek olarak tape mod da denemeni tavsiye ederim.

Parlak olan katman alüminyummuş şimdi baktığımda fark ettim ben de ve değiştirdim 3 kat yapmıştım alüminyumlu olan malzemeyi en alta koydum tek kat üstüne iki kat bulduğum farklı bir şeyle doldurdum sizce yine de sorun olur mu alüminyum olması?



WhatsApp Image 2022-11-16 at 16.37.14.jpeg


Üstüne koyduğum malzeme bu
WhatsApp Image 2022-11-16 at 16.37.17.jpeg


Tape mod denedim fakat tam olarak başaramadım vida deliklerini açmakta ve elimdeki bant bitti şu anlık ama alınca tekrar deneyeceğim.
 
Elektrik iletmiyorsa zaten sorun olmaz ama altta olmasi daha iyi olmus. Sesten memnunsan gerek yok tape moda aslinda, denersin iki turlu de begendigin halini kullanirsin.
 
Elektrik iletmiyorsa zaten sorun olmaz ama altta olmasi daha iyi olmus. Sesten memnunsan gerek yok tape moda aslinda, denersin iki turlu de begendigin halini kullanirsin.

Ses daha tok daha güzel çıkıyor ama ben biraz fazla takıldığımdan duyuyorum hala yay sesini hafif de olsa, biraz böyle kullanacağım eğer hala rahatsız ederse Super Lube'un kalem şeklinde bir gres yağı var onu alıp Switch'lerin içini açmadan bastırıp yanlarına sıkarak uygulamayı düşünüyorum doğru bir yöntem mi sizce? Tape mod yay sesine etki etmez diye düşünüyorum.

 
Tape mod etki etmez. Switch acmadan yaglamak cok kotu bir yontem, hic tavsiye etmem.
Bu arkadaş şöyle bi şey yapıyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
biraz fazla sıkıyor gibi ama olsun,sizce yapılmaz mı?
 
Gormeden ve tam kontrol edemeden yaptigi icin bence iyi degil. her switchte farkli his ve ses ile sonuclanma ihtimli mumkun cunku. yapacaksan bile kenar kosedeki bir iki tusa yap, 1-2 hafta dene begenirsen gerisinende yaparsin.
 
Gormeden ve tam kontrol edemeden yaptigi icin bence iyi degil. Her Switch'te farkli his ve ses ile sonuclanma ihtimli mumkun cunku. Yapacaksan bile kenar kosedeki bir iki tusa yap, 1-2 hafta dene begenirsen gerisinende yaparsin.

Denersem ilk başta yedek switchlerimin birkaçında deneyip ona göre uygularım teşekkürler yardımınız için.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı