Instagram'da mesaj yazılan kişi silinemiyor

YKS öğrencisi

Decapat
Katılım
7 Ocak 2022
Mesajlar
699
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar geçenlerde annemi biri takip etmek istiyordu. Ben de kabul ettim ve bu şahıs anneme yazmaya başladı. Ben de engelledim ama mesajlar duruyordu. Engelledikten sonra biraz bekledim yazmasın diye. Sonra engeli kaldırdım ve mesajları da sildim. Sonra da takipten çıkardım ve birbirimizi takip etmiyoruz. Şimdi size 2 tane resim atacağım ve anneme mesaj atan kişinin instsgram kullanıcı adını gizlemedim. Çünkü görün diye normalde sohbet kısmında yok ama ara seçeneğine basımca anneme mesaj yazan kişinin kullanıcı adı gözüküyor. Nasıl kaldırabilirim? Neden kaldıramıyorum o anneme yazan şahıs annemi takip ettiği için mi acaba? Bu şahısı şikayet etsem kalkar mı acaba?
 

Dosya Ekleri

  • insta 2.jpg
    insta 2.jpg
    66,8 KB · Görüntüleme: 48
  • insta.jpg
    insta.jpg
    65,9 KB · Görüntüleme: 52
Nasıl yani şikayet edersem o şahısa gitmez mi ? Şikayet edecem mesela tacizlik ile ilgili şikayette bulunsam göremez mi sonuçta o şahıs annemi tanımıyor.
Göremez, edilen şikayetleri sadece şikayet eden taraf bilir, olumlu sonuçlandığı zaman karşı tarafa da hangi sebep dolayısıyla şikayet edildiği ve işlem uygulandığı söylenir fakat kimin gerçekleştiği tarafından hiçbir zaman görüntülenmez.
 

Geri
Yukarı