Bulk sürecim 5. haftanın sonu

228522

Kilopat
Katılım
8 Eylül 2018
Mesajlar
1.382
Makaleler
4
Çözümler
4
Bir önceki güncelleme:
"Dirty bulk" yapıyorum. Sanırım 5. haftanın sonlarındayım, 6. haftaya girmek üzereyim. Güncel kilom 57.5 ancak bugün çok doldum, muhtemelen sabaha 56.5 olacağım. Ara tatil esnasında beslenmek çok zordu, ayrıca evde olmadığım için çok daha zorlandım. 56 olan kilomu korumaya çalıştım ve çok zorlansam bile başardım. Kısa bir uyum arasından sonra geri döndüm ve yemeye başladım. Ayrıca düzenli ve sıkı bir idman programına geçiş yaptım, sıkı çalışmaya geri döndüm. Dün 56 idim. Bir haftaya kadar kalıcı 57 kiloya çıkar ve onu korumak için bir hafta 57-58 arasında git gel yaparım, ardından 58-59 için geçerli olur bu dediklerim. Hedefim 15 tatile kadar 62-63 dolaylarına gelmek. Başlangıç 52 kilo, güncel 56-57 kilo. Geçen hafta sayısı yaklaşık 6. ilk haftalar ağırlık çalışmadım çünkü kendimi pek iyi hissetmiyordum. Yağ oranım hala düşük, güncel fiziğim(biceps pumplı göğüs pumpsız):

1669660691522.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Önüne gelen her şeyi ye. Gerçekten her şeyi ama lafın gelişi değil. Ama kesinlikle önermem, kilo alma süreci kolay geçer ama define olma süreci süründürür.
Hocam benim gerçekten çok hızlı bir sindirim sistemim var ve programlı yemeye uygun bir durumum yok. Bu yüzden abur cubur hariç ne bulursam yemeye gayret ediyorum.

57.5 Kilo ve fotoğrafta ki gibi mi? İnanılmaz gerçekten. Böyle devam!
Düzenleme: Bu arada dirty bulk programını atar mısın elinde var ise?
Teşekkürler hocam. Bir programım yok ama genelde şunları yiyorum:
Bulgur pilavı
Beyaz pilav
Shake(yulaf, fıstık ezmesi, pirinç unu, süt ve tadını düzeltmesi için pekmez)
Annemin sabah hazırladığı ekmek arası(genelde ekmek arası patates-sosis)
Okul yemekhanesinde yan yemek olarak zorunlu 1 adet karbonhidrat kaynağı çıkıyor ve ben genelde ondan yiyebildiğim kadar yiyorum ancak bazen güzel bir ana yemek olursa(tavuk gibi) ondan yiyorum. Ara sıra kantinden makarna, dilim pizza veya mantı alıyorum.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı