Fare yüzünden bilgisayar kilitleniyor

alp15eren

Megapat
Katılım
4 Aralık 2016
Mesajlar
5.285
Makaleler
1
Çözümler
41
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Elektrik kesintisinden sonra bilgisayar arada direkt donmaya başladı. Video izliyorsam ya da indirme yapıyorsam bu donma kısmında duruyor ve seslerde gelmiyor. Fareyi bilgisayardan çıkarıp takınca düzeliyor. Ben bu yüzden fareden şüpheleniyorum. ASUS TUF Gaming M5 birkaç yıl önce almıştım. Bunu düzeltmemin yolu var mı?
 
Elektrik kesintisinden sonra bilgisayar arada direkt donmaya başladı. Video izliyorsam ya da indirme yapıyorsam bu donma kısmında duruyor ve seslerde gelmiyor. Fareyi bilgisayardan çıkarıp takınca düzeliyor. Ben bu yüzden fareden. Şüpheleniyorum. ASUS TUF Gaming M5 birkaç yıl önce almıştım. Bunu düzeltmemin yolu var mı?

Farenin ömrü dolmuştur.
 
Farenin ömrü dolmuştur.
Şimdi fare'nin driver ve programlarını falan kaldırdım. Umarım sorun düzelir.

Sorun fare'den mi emin değilim. Sadece fare'yi çıkarıp takınca düzeldiği için böyle düşünüyorum. Belki de başka bir şey sorunludur.
 
Bende de Logitech G900 mouse vardı. Orta tuşa tıkladığımda bilgisayar donuyordu. CTRL+Alt+Del yapmadan da kendine gelmiyordu. Sorunun orta Scrool'lu tuştan kaynaklandığını anlamam 3 hafta sürmüştü. Orta tuşa basmamaya başladım ben de :)halbuki İnternet sekmelerini kapatmak için orta tuş çok iyi ama artık kullanamıyorum işte. Bu arada sayfaları aşağı yukarı kaydırırken bir problem yok sadece orta tekerleğe tıkladığımda oluyor.
Sizinki de belirli bir tutan yapabilir. Tuşları bir deneyin.
 
Bende de Logitech G900 mouse vardı. Orta tuşa tıkladığımda bilgisayar donuyordu. CTRL+alt+del yapmadan da kendine gelmiyordu. Sorunun orta Scrool'lu tuştan kaynaklandığını anlamam 3 hafta sürmüştü. Orta tuşa basmamaya başladım ben de:)halbuki internet sekmelerini kapatmak için orta tuş çok iyi ama artık kullanamıyorum işte. Bu arada sayfaları aşağı yukarı kaydırırken bir problem yok sadece orta tekerleğe tıkladığımda oluyor.
Sizinki de belirli bir tutan yapabilir. Tuşları bir deneyin.

Tüm tuşlara bastım donmadı hocam. Benim sorunum çok rastgele olmaya başladı. Mesela film izliyorum Mouse'ye hiçbir şekilde dokunmuyorum bir süre sonra donuyor. Bazen günde 2 3 kere olurken bazen 1 günde hiç olmuyor. Bir daha bu sorunu yaşarsam farklı bir mouse takıp deneyeceğim bakalım onda olacak mı.
 

Geri
Yukarı