Hot Wheels koleksiyonu yapanlar var mı?

Sakın su ile yapma, jantları bile paslanabilir. Alt tarafı metal oluyor bazılarının, o da dahil. Arabanın içine su da kaçabilir.
Tamamdır hocam dediğini dikkate aldım.
Çok kötüydü o model, far ve logo detayı bile yok, ve onlara 40 TL veriyorsunuz.
Aslında 2.aracım ve pek detaylarını bilmiyorum bu aracı da ayrı seviyorum ondan dolayı gözüm kör aldım. Daha dikkatli alırım bundan sonra. Şuan da Mesut Bulut diye birisini izliyorum oradan fark ettim bazı araçların detaylarını ve elimdeki Honda dediğiniz gibi. Ama hala seviyorum :D

Bu arada aseton ile açıyorum kartları saklıyorum nedense hoşuma gidiyor.
 
Şuan da Mesut Bulut diye birisini izliyorum oradan fark ettim bazı araçların detaylarını ve elimdeki Honda dediğiniz gibi. Ama hala seviyorum :D
O adamların hepsi sonradan çıkma, şu son 2 3 yılda popülerleşti, çoluk çocuğun eline düştü. Bu kanallar da çocuklar sayesinde ayakta.
 
O adamların hepsi sonradan çıkma, şu son 2 3 yılda popülerleşti, çoluk çocuğun eline düştü. Bu kanallar da çocuklar sayesinde ayakta.
Bilmiyorum hocam mağazaları dolaşıp göstermesi eğlenceli geldi bana. Birde ben kolay kolay internetten satın almam bu şekilde heyecanlı bir şekilde aramak çok hoşuma gitti.

150 TL'ye satılan ufak hava kompresörü temin edebilirsin, ama ince uç gerekebilir. Veya daha ucuz bir şey olsun dersen nalburdan ince boya fırçası al.
Hocam o ufak kompresörlerin linkini atabilir misiniz? İlgimi çekti de hem bilgisayar içinde iyi olur.

Bir sorum daha var mesela Facebook olsun, dolap gibi yerlerde araba satanlar var uygun fiyata. Sizce istediklerimi alayım mı yoksa kendim mi bulmaya çalışıyım? Aramak çok keyif verdi dün ama şimdi istediklerimi hiç bulamam ve ileride çok pahalı olur diye korkuyorum.
 
Son düzenleme:
O adamların hepsi sonradan çıkma, şu son 2 3 yılda popülerleşti, çoluk çocuğun eline düştü. Bu kanallar da çocuklar sayesinde ayakta.

Merhaba hocam nasılsınız, konuyu açalı bayağı olmuş.

Madem sohbet devam ediyor bence kendi koleksiyon durumumdan bahsedeyim. Artık regular toplamıyorum çünkü gerçekten artık özellikle 2023 araçlarında hiç detay yok diyebiliriz. Onun dışında Mattel'in yıllardır aynı jantları kullanması ve boyaların ufak darbelerle hemen sökülmesinden dolayı Premium toplamaya başladım fakat oda büyük bir çile çünkü İstanbul'da Premium satan yer bulmak çok zor. Ve açık saklamak zor iş bence kapalıcıyım artık.

Karaborsacılardan bıkkınlık geldi onlardanda bahsetmek gerek, rafta 30 lira olan şeyi 100 liraya satmaya çalışan kişiler yüzünden Dolap gibi yerlerdense Parola gibi gruplarda takılmak daha mantıklı.
 
yaklaşık 30 veya 32 tane aracım var açık sergi içindeler, tozlarını falan at kılı resim fırçası ile alıyorum boyasında bir aşınma olmadı. (Yumuşak Fırça kullanın)

Elimde fazladan 1 tane GTR R35 var ve fazladan 1 Jesko var.

R34 ve Supra MK4 arıyorum. MK4 bazen mağazalara geliyor ama kaliteleri kötü olduğundan almıyorum.

Factory Fresh veya Premium alıyorum klasik koleksiyonun aksine seri değil sadece gerçekçi duran arabalardan alıyorum.
 

Geri
Yukarı