Fenerbahçe'ye yapılan haksızlık hakkında ne düşünüyorsunuz?

selimtti

Decipat
Katılım
16 Mayıs 2022
Mesajlar
1.870
Çözümler
4
Yer
Beyazsaray
3 penaltı verilmeyip, VAR olmasa verilmeyen golümüz hakkında ne düşünüyorsunuz?

Şahsi düşüncem;
Yönetim kurulunun da dediği gibi, Fenerbahçe katledildi dün akşam maçta. Gerçekten de hakem olmaması gereken insanların para yalama çabası sayesinde gözler önünde kulüpleri katletme çabasıdır dünkü maç. Binlerce insanın hakkıdır, oyuncuların ve Jesus'un hakkıdır dünkü maç. Ben hakkımı helal etmiyorum. Ya maç tekrarı verilmeli, ya da Fenerbahçenin 3 penaltısından bir tanesi gol sayılıp Fenerbahçe galip sayılmalı. Yada üçüncü seçenek olarak tekrar kulüpler birleşip 3 kere penaltı vurulmalı. Ama o hakem denen karakter yoksunu, şeref eksikliği olan o prensese(erkek demeye gönlüm ver vermiyor)
Hakkımız haramdır. Hayatında hiçbir işinin düzgün gitmemesi dileğiyle. Benim diyeceklerim bu kadar. Sizler ne düşünüyorsunuz?


Not: Fener ağlama, Galatasaray laflarını geçirenleri direkt gözardı edeceğim. Saygısızlığın lüzmu yok.
 
Başka takımdan (galatasaray, beşiktaş vb.) olan arkadaşlarım bile hakkımızın yendiğini ve bize yapılanı kabul ediyorlar. Ben daha bir şey yapılacağını düşünmüyorum olan oldu artık. Ben de hakkımı helal etmiyorum merak etme.
 
Haksızlık falan yok. Varsa da Fenerbahçe'ye değil. Ali Palabıyık yıllardır Anadolu takımlarından maçları aldı ve Fenerbahçe'ye hediye etti. O zaman fenerliler yere göğe sığdıramıyordu, şimdi ne oldu?
Fn_kGuUXkAA7N_J

OMURGA HERKESE LAZIM!
 
Söylenmedi hiç.
Sana layık düşler benden önce.
Tutsak yüreğim.
Biliyorsun sen de ince ince.

Yangın yeri hep.
Buralar sayende, yok şikâyet.
Gel bir sarayım.
Aşkın olayımEki Görüntüle 1655464

Bunlar tamamen beğeni için atıyorlar. Dünde Adana'nın son penaltısı için adam itiraz ediyor. Halbuki Altay topa değil adama vuruyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı