Oyunlarda izahı olmayan fiyat artışları

Farkı varmı?Sonuçta fiyatı güncellediler. Adamlar inatla hiç bir oyuna TR koymazken son oyuna bölge olarak bile TR koymadılar ama hâla alınıyor.Ne diyim ki...
Eee güncellemesinler mi? Arkadaşlar anlamıyorum ben sanırım gerçekten. Bu adamların suçu değil. Ben şanslı olduğumdan ilk çıktığında 700TL’ye aldım MW2’yi. 1000 TL olduğunda da hiç kızmadım adamların hakkı o para.
 
Benim param değersizse çekilsin ülkemin pazarından, ben bir şekilde oyununu oynarım.
Bana oyunu tam fiyattan satıyorsa diğer ülkelere sağladığı hizmeti sağlamak zorunda, eksik hizmet sağlamadan, ya da fiyatını düşürerek yapmadığı yerelleştirme çalışmasını bana fiyata indirim olarak yansıtması gerekiyor.
Ülkede sandığınız gibi yoğun bir korsan kullanımı falan yok bu arada.
Rusya nüfus olarak bizim 2 katımız dahi değilken Torrent istatistiğine göre bizden 50 Kat'a yakın daha yoğun trafik kullanımı var. Kendinizi bu kadar hor görmeyin. Basit görmeyin kendinizi.

Büyük firmalar için önemsiz bence bu tür durumlar senin paran değersiz diye insanlar pazardan çekilmez fahiş fiyatlı satar. Firmanın bana kalırsa bir suçu yok suç parayı bu kadar değersiz kılanlarda ben 3 aydır indirim bekliyorum bilgisayar alabilmek için param değerli olsaydı bugün alırdım ama düşünüyorum işte. Velhasıl büyük emekler harcanan oyunlar var ortada kimse bedavaya iş yapmaz ve bu adamlar yüksek maaş ile çalışan insanlar bana kalırsa firma fahiş fiyat kısmında haklı sesimiz firmaya değil o fiyata ÖTV vuranlara çıkmalı da susmaya çok alışmışız.
 
Aynen oyunda Türkçe olmaması bizim suçumuz.
O konuda eleştirebilirsin evet. Fiyatları güncelliyorlar diye sitem etmene anlam veremedim. Paran değersizleşiyorsa adamların yapabileceği bir şey yok. Fiyatları güncelleme sebepleri de yabancı insanların oyun Türk pazarında daha ucuz diye sahte hesaplarla ucuza MW2 alması.
 
Yanlis ifadeyi atmisim. Duzelttim simdi.

Zaten almiyorlar dostum. 🙂

Kimsenin bu ulkenin halkina dusmanlik yaptigi yok. Bos triplere girmeyin. Turk oyuncularin %90'i rekabetci oyunlar disinda baska oyun oynamamislar, kalan kesim de donuna kadar korsan kullaniyor. Malesef cok az insanimiz cikan oyunlari orijinal oynuyor. Firmalar para icin kirk takla atiyor. Eger gercekten piyasasi olsa koyarlar o dil destegini. Ornek R6.
Açikcası bende öyle düşünürdüm ama bölge olarak TR koymamak farklı bir seviye.
 
O konuda eleştirebilirsin evet. Fiyatları güncelliyorlar diye sitem etmene anlam veremedim. Paran değersizleşiyorsa adamların yapabileceği bir şey yok.

Tüm konu paranın değersiz olması zaten yoksa adamlar EU pazarına 60 eurodan satıp TR pazarına 70 eurodan satmıyor tek fiyat var ortada senin paran değersizleştiği sürece para da artıyor hallice.
 
Tüm konu paranın değersiz olması zaten yoksa adamlar EU pazarına 60 eurodan satıp TR pazarına 70 eurodan satmıyor tek fiyat var ortada senin paran değersizleştiği sürece para da artıyor hallice.
hocam ne diyebilirim?
47AAEFD8-D12A-4426-80E6-4A1B33A71D7B.jpeg
 
Açikcası bende öyle düşünürdüm ama bölge olarak TR koymamak farklı bir seviye.
Sen oyun yapimcisi olsan, bir ulke olsa ve o ulkede oyunun cok ucuz olsa, insanlar hesabini o ulkeye gecirip oyunlarini onda bir fiyatini alsalar ama o ulkenin oyunculari butun oyunlarini korsanlasa, o ulkeye karsi ne hissedersin ? Ulkede oyun alma kulturu yok, cevremizde oyunlarin "aslinda" parayla satildigini bilmeyenler var.
 

Geri
Yukarı