Protein tozu önerisi

Bu baya iyi duruyor, tam istediğim özelliklere sahip. Bütçemi bu ürüne kadar çıkarabilirim evet.

Yumurta beyazı kokusu var ve suyla karışması uzun sürüyor, köpüğü gidene kadar da beklemek gerekiyor. En iyi protein tozu çeşidi bence bu ve karışma olayına rağmen değer. Çikolatalısından aldım keklere fln da atıyorum güzel oluyor.
 
Ben Ripped'i ve Bigjoy'un düz BCAA'sını kullanıyorum ve öneririm, Hardline ürünlerine sıcak değilim lezzet ve koku probleminden dolayı. SSN Sports'un da BCAA'sı var daha ucuz bi şey arıyorsan. Bigjoy'un kutulu değil paketli olanı normalin 2 - 3 katı gramajı çok fiyat farkı olmadan satılıyorken almıştım. Hala varmış.


Ripped olanın da böyle paketli olanı ucuz ama kolalı ve ananaslı arasında çok lezzet farkı var ben kolalıyı bitirirken keyif alıyordum ama ananaslı işkence gibiydi.
Hocam yeri gelmişken sizden bilgi almak isterim. Supplementler'in de ürünlerindeki kaliteyi yerinde buluyorum.

Supplementler Bcaa 2:1:1 480 gr

Bu ürün NAYS uygulamasıyla %20 indirimli alınabiliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
 
Hocam yeri gelmişken sizden bilgi almak isterim. Supplementler'in de ürünlerindeki kaliteyi yerinde buluyorum.


Bu ürün NAYS uygulamasıyla %20 indirimli alınabiliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

Hocam bu ürünün fiyatı iyi, ben de almayı düşünmüştüm ama 2 1 1 olduğunu görünce vazgeçtim zira en önemlisi lösin ve 4 1 1 ürünlere göre bunda daha yarısı kadar lösin var.
 
Abi ronici nasıl övüyorlar anlamıyorum en kötü protein tozu ve hiç öneren görmedim. Ve spora yeni başlayanların düşündüğü bir şey var oda protein tozu olmadan gelişemem algısı. Sen günlük makrolarını ayarlayıp ona göre bir beslenme düzeni oluşturursan hiçbir eksiğin olmaz. supplement olarak bir tek creatin gerekir bence.
 
spora yeni başlayanların düşündüğü bir şey var.

Ben spora yeni başlamıyorum dostum, aralıklı olsa da geçmişim fazlasıyla var. Keza Karnitin gibi ürünleri de çokça kullandım.
 
BCAA önermemekteyim açıkçası, çünkü protein tozu alırsanız protein tozunun içinde BCAA bulunmaktadır. Protein tozunu BigJoy'dan almanızı öneririm. %10 kodu olarak sanırsam marcus10 vardı. Yoksa da biraz araştırmayla bulabilirsiniz. Aroma olarak kendi kullandığım çilekli aromayı öneririm tadı birebir çilekli süt gibi.
 
Bütçe ne hocam, bir de sporu bir süredir yapıyormuşsunuz ama fiziki özelliklerinizi veya hedefinizi bilmiyorum. 5 yılı geçkin süredir bu sporu yaptığım için önerebileceğim şeyler varsa önerebilirim.
 
Günde yarım kilo tavuk yesen sadece ondan 150 gram protein. Pişmiş tavuk etini baz aldım.
Zaten o kadar parası, imkanı yoksa gelişemez. Sizin kastettiğiniz gibi büyük vücutlu olamaz.

Hem protein tozu mesela adamın zamanı azsa, yemek yapmak uğraşamazsa ya da spordan sonra kana hızlı karıştığı için tercih ediliyor.
Başka nedeni varsa bilmiyorum orasını.

O konuda haklısın ama tavuk göğüsünün yarım kilosu zaten 40 TL civarı. Her gün 40 TL giderse nasıl para yetişsin? Protein tozu rahat 6 ay gidiyor ve çok daha uyguna geliyor. Mantıken. 120 gram biraz fazla zaten başlangıç için onuda hesaba katalım. Üstüne uğraşmasıda ayrı bir dert. Whey tipi tozlarda tavuktan çok daha hızlı bir şekilde kana karıştığı için kayıp olmaz.

Şu Whey toz tiplemesini yapanlarada sözüm bu işin iyisi Hardline markasıdır. Gillette gibi Whey’de Hardline tarafında markalaşmıştır.

Yani totale bakarsak çok daha mantıklı oluyor. Bunu kendini bir şey sanan Uchi arkadaşada söylüyorum😁 Alıntılamaya değmez…
 

Yeni konular

Geri
Yukarı