PC'de İnternet Hızı Düşük

Cervis

Megapat
Katılım
17 Mayıs 2014
Mesajlar
199
Makaleler
2
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Çevre Mühendisi,Çevre Görevlisi,Çiftçi
Öncelikle herkese merhabalar,
16 Mbps yalın ttnet internetim var. 1 PC ve 1 android telefondan tplink tw854w model bir modeme bağlanıyorum bugün akk sıfırlandı PC den test yaptığımda hızım 0.54 Mbps hız alabiliyorum ama telefonumdan aynı testi yaptığımda 14 Mbps Hız alıyorum. PC de torrent indirmesi, Steam Güncellemesi, Anti Virüs Güncellemesi, Windows Mağaza Güncellemesi, Windows Güncellemesi hız testi yaptığım sırada yok. Hızımın neden düşük olduğunu bulamadım yardımlarınızı bekliyorum.
 
Aynı sorunu aynı internet ile bende yaşıyorum. Ayrıca pc'de p2p bağlantı ile dosya indirirken hızım normal iken normal kullanımda ve speedtest'te hızım 1mbit bile olmuyor. Müşteri hizmetlerine durumu anlattığımda bir sorun yok diyorlar haklıda ancak yardımcıda olamıyorlar mâlesef.
 
Live Linux kur ve oradan test et
Aynı sorunu aynı internet ile bende yaşıyorum. Ayrıca pc'de p2p bağlantı ile dosya indirirken hızım normal iken normal kullanımda ve speedtest'te hızım 1mbit bile olmuyor. Müşteri hizmetlerine durumu anlattığımda bir sorun yok diyorlar haklıda ancak yardımcıda olamıyorlar mâlesef.
Ben sürücüyü tekrar yükledim sorun düzeldi. Normal kullanırken akk bitti ben o yüzden yavaşladı diye düşünmüştüm o yüzden fark etmedim ayın 28 i gibi müşteri hizmetlerini aradım hızın 3 mbps olarak sağlandığını kontrol etti ve müdahale etme şansının olmadığını söyledi. Bende başka arayışlar içine girdim ve sürücü güncellemek geldi aklıma ama zaten en güncel sürücüyü kullandığım için tekrar yükledim sorun düzeldi.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı