hAllederiz
Kilopat
- Katılım
- 20 Eylül 2019
- Mesajlar
- 1.122
- Çözümler
- 2
Buyur hocamGörünürde sıkıntı yok gibi. Sağ üstteki kutucuğa "core" yazıp çıkan sonuçları bir atsana.
Buyur hocamGörünürde sıkıntı yok gibi. Sağ üstteki kutucuğa "core" yazıp çıkan sonuçları bir atsana.
Buyur hocam.
Hocam pc şuan hiç açılmıyor. Donuk"Core performance boost" sekmesini "enabled" yap da kesin olsun, bazen BIOS'ta auto yazsa da aktif olmayabiliyor.
Hocam pc şuan hiç açılmıyor. Donuk
Tamam tamam hallettim. Sizin dediğiniz o yerde enabled yok. Disabled ve auto var. Bende autoya dokunmadım.Hiç açılmıyor derken? Hiç start mı almıyor yoksa açılıp geri mi kapanıyor?
Tamam tamam hallettim. Sizin dediğiniz o yerde enabled yok. Disabled ve auto var. Bende autoya dokunmadım.
Hocam şöyle bir kayıt aldım. Bakabilir misiniz ?Peki o zaman. Sistem önceden neden açılmadı merak ettim şimdi, ilginç.
Hocam şöyle bir kayıt aldım. Bakabilir misiniz ?
Hocam sorun zaten ani düşmeler. Bir anda FPS kaybı yaşıyorum. 600 700 lerden 350 lere düşüyorYalnızca videonun ilk başına hafif düşmüş sanıyorum o da kayda başladığın an başlamış. Sonrasında daha iyi ilerliyor, pek sorun göremedim sen?
Hocam sorun zaten ani düşmeler. Bir anda FPS kaybı yaşıyorum. 600 700 lerden 350 lere düşüyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.