Windows 10 Oyunlarda Tam Ekran İmleç Görünmeme ve Titreme Sorunu

Uğur Erdoğan

Hectopat
Katılım
14 Ağustos 2014
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Daha önce galiba kimse karşılaşmamış bu sorunla araştırdım bulamadım. :(

Sorun şu:
CS:GO oyununa girince (Tam Ekran modunda) bilgisayarımda fare imleci dahil görünmüyor.
Diablo 3, World of Warcraft'ta ise tam ekranda görüntü titriyor (baya baya tüplü televizyonu kameraya alırsınız ya ondan oluyor).
Pencere modunda oyunlar oynanıyor fakat öyle de oynamak istemiyorum çünkü pencereli 800x600'de oyun oynamak kolay olmuyor. Ekran kartı driver'larını milyon kez güncelledim sorun çözülmedi. :( Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran çözünürlüğü ile oyun çözünürlüğünü aynı yapıp deneyin.
 
Konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın bende de bu sorun dün ortaya çıktı GeForce Game Ready Driver 442.74 sürümünü yükledikten sonra oyunlarda tam ekranda bu sorun ortaya çıktı.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı