Selamlar. Şuan da bu kadar bakiyem var. Sizce hangisini almalıyım? A Plague Tale: Innocence'a daha yakınım çünkü NieR:Automata'yı 2 kere bitirmem gerekiyor. Sizce hangisini almalıyım? Veya bu bütçede oyun öneriniz var mı?
Oyunun videolarından oyunun bayağı değişik tarzda olduğu ortada, ilgimi çekiyor bundan dolayı. Peki ilk bitirişten sonra bir çok şeyi anlamış olurum değil mi hikayeye dayalı? 2. seferi oynamama gerek kalmaz. Daha önce oynamadım. Devil May Cry 5 var ona da başlamadım daha hediye gelmişti aynı tarzda sanırsam.NieR;automata kesinlikle ve iki kere bitirmeniz falan da gerekmiyor hikayeyi başka karakterin gözünden oynuyorsunuz sadece oynamadıysanız mutlaka oynayın çok sağlam bir Hack N’ Slash örneği çok eğlenceli.
Galiba Nier alacağım. Maalesef şuan da bu kadar bütçem var. Zaten kütüphanem doldu oynamadığım çok oyun var.Nier Automata apayrı bir oyun. İmkanınız varsa Replicant da alın hazır inmişken. Bir anda zam geliyor her şeye.
Daha önce de okumuştum teşekkürler hatırlattığınız için.NieR:Automata™ derdim ben.
2. sayfada yazdığımı okuyabilirsiniz:
Sıkıntı yalayacağınızı sanmıyorum NieR’de. Sanat tasarımı olarak muhteşem bir oyun. Kelimelerle anlatılmaz bambaşka bir şey. Müzikleri, duyguları anlatma şekli felan o atmosferi çok iyi veriyor. Oyunun size anlatmak istediği şeyi çok iyi anlıyorsunuz. Bunun üzerine bir H&S oyunu olarak mekanikleri çok eğlenceli ve sıkmıyor. Herkesin beğenebileceği bir hikayesi yok ya da türe uzak olanlar için belki yabancı gelebilir ama ilk defa bu türü oynuyorsanız bile oyunu beğeneceğinizden eminim.Oyunun videolarından oyunun bayağı değişik tarzda olduğu ortada, ilgimi çekiyor bundan dolayı. Peki ilk bitirişten sonra bir çok şeyi anlamış olurum değil mi hikayeye dayalı? 2. seferi oynamama gerek kalmaz. Daha önce oynamadım. Devil May Cry 5 var ona da başlamadım daha hediye gelmişti aynı tarzda sanırsam.
Anladım hocam teşekkürler. Eğer ki indirimler bitmeden hesaba tanımlanırsa para alacağım.Sıkıntı yalayacağınızı sanmıyorum NieR’de. Sanat tasarımı olarak muhteşem bir oyun. Kelimelerle anlatılmaz bambaşka bir şey. Müzikleri, duyguları anlatma şekli felan o atmosferi çok iyi veriyor. Oyunun size anlatmak istediği şeyi çok iyi anlıyorsunuz. Bunun üzerine bir H&S oyunu olarak mekanikleri çok eğlenceli ve sıkmıyor. Herkesin beğenebileceği bir hikayesi yok ya da türe uzak olanlar için belki yabancı gelebilir ama ilk defa bu türü oynuyorsanız bile oyunu beğeneceğinizden eminim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.