3000 TL Kablosuz Mouse Önerisi

TouchMyFlow

Hectopat
Katılım
31 Temmuz 2021
Mesajlar
1.594
Çözümler
8
Bütçe maksimum 3000 TL. Daha önce 5 yıl Rival 600 ve 1 gün DeathAdder V3 Pro kullandım. Bluetooth desteği olması şart bu arada. Aklımda ROG Harpe Ace Aim Lab Edition var şu an.
 
Son düzenleme:
G Pro X Superlight. Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Her anlamda mükemmel bir mouse. Çok hafif bazen elimde mouse olduğunu unutuyorum, şarjı uzun süre dayanıyor, hakimiyeti çok kolay, ergonomik ve tasarımı da çok şık. Eğer istemiyorum derseniz size önerim ROG Harpe Ace Aim Lab Edition olur. Razer Viper V2 Pro da üzmez sizi.

LOGITECH G Pro X Superlight Kablosuz Gaming Mouse Beyaz
 
G PRO X superlight. Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Her anlamda mükemmel bir mouse. Çok hafif bazen elimde mouse olduğunu unutuyorum, şarjı uzun süre dayanıyor, hakimiyeti çok kolay, ergonomik ve tasarımı da çok şık. Eğer istemiyorum derseniz size önerim ROG harpe ace Aim Lab Edition olur. Razer Viper V2 Pro da üzmez sizi.

LOGITECH G Pro X Superlight Kablosuz Gaming Mouse Beyaz

Bu model hakkında hep parasını hak etmeyen bir mouse olarak söyleniyordu neden bilmiyorum. ROG Harpe Ace Aim Lab Edition ile ilgili kullanıcı yorumu bulamadım pek o yüzden şüpheliyim. Razer Viper V2 Pro tutuşuma pek uygun değil gibi ve bluetooth desteği de yok.
 
Bu model hakkında hep parasını hak etmeyen bir mouse olarak söyleniyordu neden bilmiyorum. ROG Harpe Ace Aim Lab Edition ile ilgili kullanıcı yorumu bulamadım pek o yüzden şüpheliyim. Razer Viper V2 Pro tutuşuma pek uygun değil gibi ve bluetooth desteği de yok.
Hocam ona bakarsak şuan içinde bulunduğumuz ekonomik koşulda bence hiçbir teknolojik ürün parasını hak etmiyor. Konuştuğumuz ürünler gerçekten üst segment o yüzden ben performansa bakıyorum daha çok. G Pro X'in olumsuz olarak adlandırılabilecek tek özelliği şarj için Type C giriş kullanmaması. Onun dışında her anlamda çok üst seviye bir ürün. Dediğim gibi çok hafif ve sensörü Hero 25k olması lazım Logitech'in ürettiği en üst seviye sensör. ROG Harpe Ace modeline gelirsek arkadaşımda var gayet memnun. ROG kalitesiz ürün satmaz zaten.
 
Hocam ona bakarsak şu an içinde bulunduğumuz ekonomik koşulda bence hiçbir teknolojik ürün parasını hak etmiyor. Konuştuğumuz ürünler gerçekten üst segment o yüzden ben performansa bakıyorum daha çok. G PRO X'in olumsuz olarak adlandırılabilecek tek özelliği şarj için Type-C giriş kullanmaması. Onun dışında her anlamda çok üst seviye bir ürün. Dediğim gibi çok hafif ve sensörü Hero 25k olması lazım Logitech'in ürettiği en üst seviye sensör. ROG harpe ace modeline gelirsek arkadaşımda var gayet memnun. ROG kalitesiz ürün satmaz zaten.

İncehesap'ta son 1 adet kalmıştı o da az önce satılmış. Geçenlerde 2900 TL'ye kadar düştüğünü gördüm fakat iade parası gelene kadar indirimi kaçırdım. Vizyon bilgisayar ASUS'un yetkili satıcısı oradan alınır mı? Bir de arkadaşınız geri ödemeyi kaç günde aldı?
 
DeathAdder V3 Pro'yu Bluetooth olmadığı için mi almadınız hocam.

Aldım fakat çok ufak bir hatası vardı boyasında gözüme batıyordu. Onun dışında mükemmel bir mouse fakat hazır iade etmişken hem bluetooth olmasını istiyorum hem de fiyatı bayağı arttı o yüzden tekrar almak istemedim. ROG Harpe Ace için güzel bir geri ödeme kampanyası var o yüzden bayağı uyguna geliyor. Bu yüzden aklım o modele kaydı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı