3000 TL Kablosuz Mouse Önerisi

Bluetooth desteği yok sanırım hiç duymadım bu fareyi. Uzun bir süre bilgisayar alamayacağım için tablette kullanacağım o sürede. Bu yüzden bluetooth şart maalesef.
Endgamein çıkardığı yeni wireless mouse lamzu atlantis düzeyinde hemen hemen aynı. Ancak bluetooth özelliği yok diye biliyorum size uymaz o zaman
 
Endgamein çıkardığı yeni Wireless mouse Lamzu atlantis düzeyinde hemen hemen aynı. Ancak Bluetooth özelliği yok diye biliyorum size uymaz o zaman.

Şu an kararım ROG Harpe Ace sanırım fakat stok sadece vizyon bilgisayarda kalmıştı. O da gün içinde bir anda kaldırdı ürünü. :D

Endgamein çıkardığı yeni Wireless mouse Lamzu atlantis düzeyinde hemen hemen aynı. Ancak Bluetooth özelliği yok diye biliyorum size uymaz o zaman.

Bu bahsettiğiniz Lamzu Atlantis ve Ninjutso Sora ile ilgili hep bir sıkıntı görmüştüm kullanıcı yorumlarında. Endgame modelini hiç duymamıştım garantisine kim bakıyor? Aldıktan sonrası da önemli benim için.
 
Şu an kararım ROG Harpe Ace sanırım fakat stok sadece vizyon bilgisayarda kalmıştı. O da gün içinde bir anda kaldırdı ürünü. :D



Bu bahsettiğiniz Lamzu Atlantis ve Ninjutso Sora ile ilgili hep bir sıkıntı görmüştüm kullanıcı yorumlarında. Endgame modelini hiç duymamıştım garantisine kim bakıyor? Aldıktan sonrası da önemli benim için.
Hocam xm1r modelini duymuşsunuzdur. Kablolu olarak herkesin tavsiye ettiği bir modeldir. Bu da wireless olarak çıktı ve endgame bu mouse’un argesi için bayağı uğraştı. Türkiye de connect game bakıyor garantisine ama malzeme kalitesi iyi olduğu için garantilik bir durum olacağını düşünmüyorum. Cihaz sorunlu gelirse yenisi ile değiştirirler zaten garantide. Ben bu mouse almak için çok araştırma yaptım ve sadece buradaki yorumlara bakmadım redditte bile kullanıpta olumsuz yorum yapan insan yok. Siz de bir araştırın derim özeliklerine göre f/p ürünü benim gözümde
 
Evet onun da fiyatı bayağı bir düşüyor fakat şu an hiçbir yerde stoku kalmamış. :(
Hocam benim size önerim Asus ROG'nin kampanyasının bitmesine henüz 1.5 ay var. Gözlemlediğim kadarıyla Türkiye'de çoğu teknolojik üründe bu aralar stok sorunu var. Bu süre zarfında stoklar yenilenecektir diye düşünüyorum. Eğer G Pro X Superlight hoşunuza gitmediyse ROG Harpe Ace gayet güzel bir mouse bugün kullanma fırsatım oldu. ROG'nin kötü ürününe rastlamadım henüz. 😀 Aceleniz yoksa stok bekleyin derim. Bende ROG Delta S Wireless için stok bekliyorum şuanda.🙂

@TouchMyFlow hocam ROG Harpe Ace AimLab Edition GamingGen mağazasında stoklara gelmiş gördünüz mü? Geri ödeme kampanyası ile size 2900-3000 TL'ye gelir tahminimce.

ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition Kablosuz Gaming Mouse (90MP02W0-BMUA00) - Gaming.Gen.TR
 
Son düzenleme:
Hocam ona bakarsak şu an içinde bulunduğumuz ekonomik koşulda bence hiçbir teknolojik ürün parasını hak etmiyor. Konuştuğumuz ürünler gerçekten üst segment o yüzden ben performansa bakıyorum daha çok. G PRO X'in olumsuz olarak adlandırılabilecek tek özelliği şarj için Type-C giriş kullanmaması. Onun dışında her anlamda çok üst seviye bir ürün. Dediğim gibi çok hafif ve sensörü Hero 25k olması lazım Logitech'in ürettiği en üst seviye sensör. ROG harpe ace modeline gelirsek arkadaşımda var gayet memnun. ROG kalitesiz ürün satmaz zaten.

Şu an daha iyi seçenekler var G PRO X superlight alınmaz. Özellikle skatezleri çok kötü.
 
Hocam benim size önerim ASUS ROG'nin kampanyasının bitmesine henüz 1.5 ay var. Gözlemlediğim kadarıyla Türkiye'de çoğu teknolojik üründe bu aralar stok sorunu var. Bu süre zarfında stoklar yenilenecektir diye düşünüyorum. Eğer G PRO X superlight hoşunuza gitmediyse ROG harpe ace gayet güzel bir mouse bugün kullanma fırsatım oldu. ROG'nin kötü ürününe rastlamadım henüz. 😀 aceleniz yoksa stok bekleyin derim. Bende ROG Delta s Wireless için stok bekliyorum şu anda.🙂

@TouchMyFlow hocam ROG harpe ace Aim Lab Edition Gaming.Gen.TR mağazasında stoklara gelmiş gördünüz mü? Geri ödeme kampanyası ile size 2900-3000 TL'ye gelir tahminimce.

ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition Kablosuz Gaming Mouse (90MP02W0-BMUA00) - Gaming.Gen.TR

Evet fark ettim ama sırf stok olmadığı için saçma sapan bir fiyattan koymuşlar. Daha 1 hafta öncesine kadar 2900 - 3000 TL olarak satılıyordu. Geri ödeme kampanyasıyla bile normal fiyatına anca geliyor. Biraz daha bekleyeceğim sanırım. Ayrıca Gaminggen ve Teknobiyotik sitelerinden yarı fiyatına olsa dahi almam. :D

Viper V2 Pro, DeathAdder V3 Pro, Lamzu atlantis, Ninjutso Sora, endgame XM2we.

Wraithesportun sattığı hiçbir ürünü almam. Forumdaki yaptığı açıklama sonrası kutuyu açtığınız anda ayıplı ürün değilse iade hakkımızın olmadığı söylüyordu.

Hepsiburada üzerinden QP Bilişim satıcısıyla da varmış. Kendi sitesinde 3700 TL Hepsiburada üzerinden 3169 TL olarak satıyor bunu da çözemedim. Akakçe sağ olsun zaten ne kadar saçma sapan bir sistemi varsa çoğu yetkili satıcıyı dahil etmemiş. Veya stok gelse bile günlerce güncellemiyorlar. Gidip tek tek sitelerden arıyorum.
 
Son düzenleme:
Viper V2 Pro, DeathAdder V3 Pro, Lamzu Atlantis, Ninjutso Sora, Endgame XM2we.
O saydığınız ürünlerden sadece Viper V2 Pro G Pro X Superlight'ın rakibi olabilir. Skatezlerinin çok kötü olduğunu söylemişsiniz ürünü kullanmasam inanacağım size. Muazzam olduğu söylenemez ama yine de gayet iyi skatezleri. G Pro'nun fanboyluğunu yapmıyorum ama kesinlikle objektif yaklaştığınızı düşünmüyorum.
 
O saydığınız ürünlerden sadece Viper V2 Pro G PRO X Superlight'ın rakibi olabilir. Skatezlerinin çok kötü olduğunu söylemişsiniz ürünü kullanmasam inanacağım size. Muazzam olduğu söylenemez ama yine de gayet iyi skatezleri. G PRO'nun fanboyluğunu yapmıyorum ama kesinlikle objektif yaklaştığınızı düşünmüyorum.

Hocam ürünü bende kullanıyorum 1 yıldır zaten ve skatezleri rezalet. Yani objektiflik bir durum yok ortada. Bunu tek bende söylemiyorum kullananların çoğu skatezlerinden memnun olmadığı için değiştiriyorlar. Yabancı forumlarda da yorumlara bakabilirsiniz. Ek olarak saydığım ürünlerden Viper V2 Pro daha iyi demişsiniz sadece ama teknik özellik olarak DeathAdder V3 Pro ve Viper V2 Pro aynılar zaten. Diğer saydıklarım ise GPX yerine alınabilecek ürünler çünkü GPX çok pahalı ve bu fiyat bandını hak etmiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı