600 ml'lik bir su matarasına 3 tane Multicold tablet koyulup içilir mi?

MustafaİRen

Kilopat
Katılım
7 Ocak 2019
Mesajlar
1.688
Çözümler
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Başlıkta yazıldığı gibi multicold 200/250/50 mg efervesan Tablet'i 600ml su matarasına 3 tane olacak şekilde koydum. Eridi şimdi ben bunu akşama kadar yudum yudum içsem beni zehirler mi?

Not 600 ml 3 su bardağına tekabül ediyor, yani sabah, öğle, akşamı 1 tane su matarasına doldurmuş oluyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam anlamadığım şey, matara yanınızda Multicold'u yanınızda hadi en kötü peçetede saklayıp, sabah, öğle ve akşam normal suyu içerken tableti neden tüketmiyorsunuz? 600ml'ye koymanız sorun yaratır mı bilmiyorum ama yapmamakta fayda var eğer dışarıdaysanız her gün bir şey diyemem ama değilseniz, erinmeyin bu kadar.
 
Hocam anlamadığım şey, matara yanınızda Multicold'u yanınızda hadi en kötü peçetede saklayıp, sabah, öğle ve akşam normal suyu içerken tableti neden tüketmiyorsunuz? 600ML'ye koymanız sorun yaratır mı bilmiyorum ama yapmamakta fayda var eğer dışarıdaysanız her gün bir şey diyemem ama değilseniz, erinmeyin bu kadar.

Başlık açıklamasında yazdığımı zaten işleme geçirdim sadece içmesi kaldı, zarar vermez diyorsanız yudum yudum içebilirim.
 
Başlık açıklamasında yazdığımı zaten işleme geçirdim sadece içmesi kaldı, zarar vermez diyorsanız yudum yudum içebilirim.
Bir seferlik yapın bunu devamı olmasın, sağlık bu çünkü. Onun dışında kaç yudumda kaç ml kaç partikül gelecek bilemeyiz diye düşünüyorum ama hepsi çözünmüş, yani hesaplı içerseniz sorun olmaz.
 
Bir seferlik yapın bunu devamı olmasın, sağlık bu çünkü. Onun dışında kaç yudumda kaç ML kaç partikül gelecek bilemeyiz diye düşünüyorum ama hepsi çözünmüş, yani hesaplı içerseniz sorun olmaz.

Ne kadar içeceğimi çok iyi biliyorum, zarar vermez diyorsanız sorun yoktur, teşekkür ederim.
 
Doktor olmamakla beraber, evet olacağını sanmam, sonuç sizde bitiyor yine de dikkat edin.

O zaman su matarasından çıkardım normal bir şişeye aktardım, üzerine ilaçlı su yazdım, zamanı geldiğinde bardağa doldurup içerim serisinden, yani yanımda plastik bardakta taşıyacağım, çünkü kendimi hiç riske atamam ilaçlı su olduğunu unuturum ve tamamını içerim falan, hiç başımı belaya sokmayayım.
 
O zaman su matarasından çıkardım normal bir şişeye aktardım, üzerine'de ilaçlı su yazdım, zamanı geldiğinde bardağa doldurup içerim serisinden, yani yanımda plastik bardakta taşıyacağım, kendimi hiç riske atamam ilaçlı su olduğunu Unuturum'da tamamını içerimde hiç başımı belaya sokmayayım.
En mantıklısı öyle yapın, unutmamanız önemli.
 
Peki hocam sormazsam kendime ayıp edeceğimi düşündüğüm bir olay var, bu Multicold'un kapağını salladığım zaman çıngıl çıngıl sesler geliyor, o nedir ve kapağı kesersem neyle karşılaşırım?
Bir fikrim yok hocam :D Muhtelemen altındaki mekanizmanın sesi geliyordur yani o plastik uzun silindirimsi kısmın sesidir. Kapağı hiç kesmedim ama bi' kesin isterseniz, öğrenmiş oluruz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı