LG: Bir garanti rezilliği

Öcelikel geçmiş olsun. Eğer Samsung'un teknik destek ile ilgili sorununuz olursa direk ürününüzü yapıyorlar. Mesela babamda Bluetooth Kulaklık vardı. Şarj konusunda sıkıntı çıkarıyordu. İşte 1 saat çalışıp sonra şarjı bitiyordu falan. Birde yere düşüp tırnağı kırıldığında babamın tasını taşıran son damla oldu. Yolladı garantiye ilk başta alacak gibi değillerdi. Sonra babam günde 10-15 kere Samsung Desteği arıyordu ürünün garantisi nasıl gidiyor diye bilgiler alıyordu. Babamda "Bu nasıl bu kadar çıt kırıldım bir yapıya sahip olabilir. Bir düşmeyle böyle olduysa daha yüksekten düşse elimizde kalırdı ozaman." gibi ifadelerle biraz da korkutuyordu desteği. Neyseki 2 gün içinde babama hem mail hem telefonla dönüş yapıldı. "Ürününüzde üretim sırasındaki bir hatadan dolayı böyle bir olay olmuştur. Ürününüzü 30 gün boyunca kullanamadığınız için üzgünüz. En yakın zamanda ürününün tüm testleri yapılmış sıfır hali yollanacaktır. İyi günler dileriz." şeklinde geri dönüş yapılıp sorun tatlıya bağlandı. He ne ürün garanti dışıdır vs. vs. deselerdi babam hiç acımadan direk Dava açardı. Bu arada kullandığı kulaklık "HM-1500"
 
1.5 aydır Vintek serviste bekleyen Lg g5 cihazımın bilgileri sisteme hala girilmemiş...Servise ne telefonla ne maille ulaşamıyorum..Kim nereye ulaştıysa lütfen bilgi verin arkadaşlar.Lg müşteri hizmetleri bile ulaşamıyor servise.2 kez ulaşabildiler fatura yok dendi.faturayı yolladım sonrasında inceleyip döneriz dediler hala bilgi alamıyorum.Hayatımda gördüğüm en rezil servis!!Birdaha asla lg almam !!!Hergun aramaktan illallah ettim.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı