Bios ayarları zaten durur. Format sadece işletim sistemini değiştirir.Merhaba. Bugün PC'ye format attım. Atmadan önceki BIOS ayarlarım hala duruyordu. Veriler korunmuş mudur yoksa format düzgün atılmamış mıdır? USB ile format atıldı.
Merhaba. Bugün PC'ye format attım. Atmadan önceki BIOS ayarlarım hala duruyordu. Veriler korunmuş mudur yoksa format düzgün atılmamış mıdır? USB ile format atıldı.
BIOS ayarları zaten durur. Format sadece işletim sistemini değiştirir.
BIOS ile formatın hiçbir alakası yok. BIOS sıfırlanmasını istiyorsanız BIOS pilini çıkarıp 30 saniye beklemeniz yeterli sonra pili geri takın BIOS sıfırlanmış olur.
Format biosu silmez. Bios anakart ayarlarıdır. İsteseniz de silemezsiniz, sadece resetleyebilirsiniz.Hocam format atma amacım PC de virüslü olduğundan şüphelendiğim dosyanın olması. Formattan sonra herşet silindiği için oda silinmiştir değil mi?
Hocam format atma amacım virüslü bir dosya olduğundan şüphelenmem. Formattan sonra silinmiştir değil mi? İlk defa PC aldım o yüzden çok bilgim yok.
Normalde BIOS'a girebiliyosanız pili çıkarmadan sıfırlarsınız, "BIOS pilini çıkarın" tavsiyesi bir şekilde BIOS'a girilmediği durumlarda söylenir. Ve herkesin hemfikir olduğu formatla BIOS sıfırlamanın hiçbir ilgisi yoktur.
Merhaba. Bugün PC'ye format attım. Atmadan önceki BIOS ayarlarım hala duruyordu. Veriler korunmuş mudur yoksa format düzgün atılmamış mıdır? USB ile format atıldı.
Formatla virüs gider ama virüs temizlemek artık eskisi kadar zor değil yani format atmanıza çoğu durumda gerek kalmaz. format attığınızda tüm verileriniz silinir o yüzden çok zor kalmadıkça kimse format atmak istemez yada verilerin yedeklenmesi lazımH
Hocam format atma amacım virüslü olduğunu düşündüğüm bir dosyayı silmekti. Formattan sonra gitmiştir değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.