Youtube karismaz zaten. Valve den yemesini istiyordum.Valve bile banlamıyor YouTube mu banlayacak. Kendim de son 2 aya kadar hile kullanıyordum kaç kez globale çıkıp hesabı sattım bilerek banlamıyorlar. 5 dolarlık hileyle bile ban yemeden legit bir şekilde oynanıyor.
Oyunda herkes hile kullanıldığı için. Hile kullanınca anlıyorsunuz herkesin legit oynayıp hileci olduğunu. Valve bilerek engellemiyor niye kullanmıyalım... Arkadaşı forumdan banlayın falan diyen olmuş ne alaka dostum...Youtube karismaz zaten. Valve den yemesini istiyordum.
Bide niye hile kullaniyordun? Hile kullanman sana ne vaad ediyordu?
Yetkim olsa yukarıdaki mesajından dolayı direkt sınırsız kapatırdım forum hesabını.Oyunda herkes hile kullanıldığı için. Hile kullanınca anlıyorsunuz herkesin legit oynayıp hileci olduğunu. Valve bilerek engellemiyor niye kullanmıyalım... Arkadaşı forumdan banlayın falan diyen olmuş ne alaka dostum...
Senin hatrına bir maç daha hile açacağım.Yetkim olsa yukarıdaki mesajından dolayı direkt sınırsız kapatırdım forum hesabını.
Sonra abiii abiii lütfen banımı açın, söz veriyorum bir daha hile açmayacağım abiii derdin.
Kanka daha 4-5 gün önce hesap açmışsın sen kimin hesabını kapatacaksınYetkim olsa yukarıdaki mesajından dolayı direkt sınırsız kapatırdım forum hesabını.
Sonra abiii abiii lütfen banımı açın, söz veriyorum bir daha hile açmayacağım abiii derdin.
Elbette bu yüzden banlamazlar. Benim yetkim olsaydı banlardım dedim sadece böyle övüne övüne gururla hile kullandığını söylediğin için. Evdekilere de büyük ihtimal aneeey bobaaa bugün hileyle 500 adam vurdum ihihihi diyorsundurKanka daha 4-5 gün önce hesap açmışsın sen kimin hesabını kapatacaksın. Ben 2 yıldır bu forumda varım senden daha düzgün kullanıyorumdur forumu. Forumda insanları csgo'da hile kullanıp kullanmadiklarina göre mi banlayacaklar?
Elbette bu yüzden banlamazlar. Benim yetkim olsaydı banlardım dedim sadece böyle övüne övüne gururla hile kullandığını söylediğin için. Evdekilere de büyük ihtimal aneeey bobaaa bugün hileyle 500 adam vurdum ihihihi diyorsundur
Hesabın sınırsız kapansa ne güzel abiii abii diye yalvarırdın açılması için :d
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.