YouTube Türkiye'yi Ekran Görüntüsü ile Özetlemek

1496325247250.jpg
 
Uğraşamayacağım screenshot çekmekle bakın. :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Aman Allahım ne kadar da önemli bir video. Öğrenmeseydim kendimi camdan atacaktım vallahi :D
 
Yahu beni bir aydınlatın şu konuda bu Enes Batur işte Burak Oyunda ıvır zıvır kanalların sahipleri, büyüdüklerinde bu videoları görüp ne diyecekler acaba? Hayret ve merak içerisinde bekliyorum.
Onun gibilerin büyüyeceğini sanmam. Onlara özenip video çekenler büyüdüğünde ben ne yaptım diyecekler. Küçükken nasıl kanallar izlemişim diye dert yanacaklar. Bilgi öğrenme çağında bunun gibi içerisinde bilgi olmayan kanalları izliyorlar. İlerde iyi lise veya üniversiteye gidemezlerse o gibi kanallar değil bunları izleyenler geçmişine dönüp ben ne yaptım diyecekler. Bu gibi kanallar küçük yaştakilerin kafasını bulandırıyor. Sırf izlenme sayısı artmasın diye izlemiyorum. Video başlıklarından ne kadar boş içerikli oldukları belli.
Edit:
Bir ara 1 milyon kere wolfteam için video çekmişlerdi. Bu tip sadece para üstüne kurulu oyunları oynayanları anlamıyorum. O yüzden çoğu oynaması ücretsiz oyunu oynamam. O tip oyunlar daha pahalı oluyor. Nedense ücretsiz oyuna 100tl verenler normal oyunun ücretini vermemekte ve torrent indirmekte.
 
Arama yerinde yazanla videonun alakası :)

Bu arada bir CSGO overwatch videosunda yanlış bir karar vermişti videoyu hazırlayan arkadaş, yoruma yazmıştım (Herhalde ilk defa kullandım yorum kısmını, o da yaş kitlesi fazla küçük gibi durmuyordu ondan) sonra yaklaşık bir 10 dk sonra ''çok bilion o******'' diye bir yorum geldi. Yani, durum bu. Küfrü sinirlendiğimde ben de kullanırım ama internette değil, laf arasında yeşillik olsun diye değil. Yeni gelenler böyle olmayacak gibi ama.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı