Fen Lisesinde Ortam ve Eğitim Nasıldır?

Ben de yanlış yaptım :uyku:


Fen liselerinin 1 Milyar TL bütçesi olsa emin ol daha iyi eğitim verirler. Aradaki bütçe farkı 10 kat.
Bütçe ne alaka hocam ? Öğrenciler para ile mi çalışıyor ?

Ortada bir başarı var ve siz bunu kabullenemiyorsunuz. Taraflı görüşleriniz nedeniyle.
İlçe birincisi ya hangi ilçe?
 
Hayır devlet okulunda okudum ve 8.sınıf ortalamam zar zor 99,9142. Dostum burada sırf 100 vermemek için not kıran öğretmenler vardı. Kurtulduğuma şükrediyorum. Ha özel okulda olup belki o bir yanlışı da yapmayabilirdim ama devlet okulunda engellerle mücadele ederek bu puanı aldım.

Bir şeylerin emekle ve alın teri dökerek (harbiden) kazanılması insanı mutlu ediyor. Yarın öbür gün ortaokulda özele gitmiş çocuk ve ben Harvard'a başvuracağımızda hayatına bakıyorlar ve bu da benim için avantaj. O yüzden iyimser yaklaşıyorum geleceğe yönelik.


evet :(
Cevap A :ıslık:
sayı doğrusu sorusunda işlem hatası yapmanın acısını bilemezsin :lanet:
 
Ders çalışmayı sevmeyen biriysen çok sıkılırsın. Çünkü herkes ders çalışıyor.
O pek öyle değil ya. 8. sınıf çok uzun ve yorucu bir maraton. Çıkınca dokuzda rahatlıyorsun gibi geliyor herkese ve çok ders çalışmıyorsun. 10. sınıfta biraz biraz ipleri sıkmaya başlıyorsun. 11 ve 12. sınıflarda yarış atı gibi koşuyorsun. Ben kendim fen lisesinde okuyorum ve dediklerinize katılmıyorum. Eğer 11 ve 12. sınıfta çok çalıştırıyorlar dersen de çalışmak gerekmez mi? Hayatının bağı olduğu o sınava çalışmamak aptallıktır. Çok inek ve ders çalışıyormuş profili tamamen yanlış.
 
Bütçe ne alaka hocam ? Öğrenciler para ile mi çalışıyor ?

Ortada bir başarı var ve siz bunu kabullenemiyorsunuz. Taraflı görüşleriniz nedeniyle.

Haklısınız. Desteği fazla olduğu YGS ve LYS sınavındaki başarılarından belli oluyor.
"12 Mart 2017 tarihinde yapılan Yükseköğretime Geçiş Sınavında Anadolu İmam Hatip Lisesi 12/A sınıfı öğrencisi Muhammet Demirtaş ilçe birincisi oldu."

Malzemeler, okul ortamı, okul çevresi, kadro, okulun kendisi vs. ne ile alınıyor?

Yağmur dansı yapınca önünüzde biti mi veriyor? Ben hatılıyorum 2 sene önce okulda 3,4 kişi oturuyorduk sırada. İmam hatiplerin lükslüğünden geçilmiyor ama. Soruların, cevapların çalındığı, bir sınavda onbinlerce tam puan yapan insanın olduğu ülkede kalkmış bir de başarı diyor. Yalamaktan bıkmadınız mı be!?!

Asıl siz tahammülsünüz, asıl siz kendinizden olmayanlara saldırmaya meraklısınız. Ne atlıyorsun hemen yorumuma? Atladıysanda adam akıllı yazarsın. Bir şeyler ima ederek yazamazsınız, kimse yazamaz.
 
Konunun uzayıp tartışma çıkmasını istemiyorum. Zira konuyu açan arkadaş için önemli bir konu olabilir o yüzden kafanıza göre takılın veya başka bir konuda "güzel" bir dil ile tartışalım.
 
Konunun uzayıp tartışma çıkmasını istemiyorum. Zira konuyu açan arkadaş için önemli bir konu olabilir o yüzden kafanıza göre takılın veya başka bir konuda "güzel" bir dil ile tartışalım.

Uzayıp tartışma çıkmamasını istiyor olsaydın yoruma atlayıp "yok efendim taraf turuyorsunuz" vs yapmazdın. Madem istemiyorsun düzgünce yaparsın yorumunu.
 
Arkadaşım göründüğü gibi başarılı olan İmam Hatiplerde var peki bunu neden hiç söylemiyorsunuz ? Haliyle hep kötü tarafını söyleyince bende "Taraflı görüşleriniz nedeniyle" demek zorunda kalıyorum.
 
Arkadaşım göründüğü gibi başarılı olan İmam Hatiplerde var peki bunu neden hiç söylemiyorsunuz ? Haliyle hep kötü tarafını söyleyince bende "Taraflı görüşleriniz nedeniyle" demek zorunda kalıyorum.

Ben İmam Hatibin neyini kötüledim? Fen Lisesinden kat be kat fazla destek alıyorlar dedim. Niye Fen lisesinde ki çocuklar insan değil mi? Onlarda vergilerini ödemiyor mu?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı