pelops
Hectopat
- Katılım
- 19 Haziran 2021
- Mesajlar
- 49
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Hocam sırf meraktan soruyorum sizedemi böyle birşey geldi?
Bunlar Hindistanda call center işletiyor, maildeki numarayı aradığınızda bilgisayarınıza erişim isteyip sizi dolandırmaya çalışacaklar. Belli ki hedeflerini düzgün seçemiyorlar, sadece US içinde çalışabilecek bir dolandırıcılık yöntemi.Hocam sırf meraktan soruyorum sizedemi böyle birşey geldi?
Teşekkürler hocam bilgi için.Bunlar Hindistanda call center işletiyor, maildeki numarayı aradığınızda bilgisayarınıza erişim isteyip sizi dolandırmaya çalışacaklar. Belli ki hedeflerini düzgün seçemiyorlar, sadece US içinde çalışabilecek bir dolandırıcılık yöntemi.
Böyle bir şey gelmedi fakat benzerini yaşadım o yüzden. Kısaca böyle bir mail gelince ilk yapacağınız yollayan kişinin ismine bakmak. Çok düzgün olsa bile 10-15 kez bak.Hocam sırf meraktan soruyorum sizedemi böyle birşey geldi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.