Arkadaşlar iyi sosyaller, faremin tekerleği birdenbire boşa dönmeye başladı ve bende içini açıp oturtayım dedim. Ancak kapağını açtığın gibi tekerlek elime düştü ve hiçbir şekilde oturtamadım. Resimleri eke koydum, yardımcı olabilir misiniz?
Şurası kırılmış hocam galiba yanlış anlamadıysam.Arkadaşlar iyi sosyaller, faremin tekerleği birdenbire boşa dönmeye başladı ve bende içini açıp oturtayım dedim. Ancak kapağını açtığın gibi tekerlek elime düştü ve hiçbir şekilde oturtamadım. Resimleri eke koydum, yardımcı olabilir misiniz?
Eki Görüntüle 2324143Eki Görüntüle 2324144
Öyle mi, yenisini alacağız o zamanŞurası kırılmış hocam galiba yanlış anlamadıysam.
Eki Görüntüle 2324146
Öyle mi, yenisini alacağız o zaman![]()
Hocam zaten gözden çıkardım, yeni almayı düşünüyordum bu bahaneyle alacağım. Oyunlarda mauseyi pek kullanmadığım için tamir edebilirsem boşu boşuna masraftan kurtulmuş olurum. Sistemi yeni topladım 1-2 ay idare bile etsem benim için kardır bu sebepten ötürü.Bilgili bir hocam yazarsa daha iyi olur o hocam, benim bildiğim kadarıyla kırılmış. Olmuyorsa hiç uğraşmayın hocam.
Hocam çok küçük, girmez gibi ama yine de ya Allah diyip deneyeceğim.Tekerin kısa kısmı buradaki kırmızı yere girecek. Kırmızı renk yerine farklı bir renkte olabilir.
Eki Görüntüle 2324175
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.