Bugün Türk futbolunun bittiği gündür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ve maç sonrası A Spor muhabirine saldırı...
Beşiktaş taraftarı kimseye boş yere saldırmaz.

Beşiktaş taraftarı değil. Hasan Arat’ın koruması Sezgin Gülnar, A Spor muhabiri Emre Kaplan’a saldırdı ve tutuklandı. Emre Kaplan, Galatasaraylı ve maçtan sonra maçla ilgili X’te paylaşım yaptı. Haber sayfalarında okuduğuma göre Sezgin Gülnar’da bu paylaşım yüzünden maç sonrası ona saldırmış.

KAYNAK:
 
Türk futbolu biteli çok oldu. Biz bunu yıllardır dillendiriyorduk ama ucu size dokunmadığı için umursamıyordunuz. Yılan geldi dün sonunda sizi de ısırdı. Türkiye'de futbol yetkililer tarafından ne pahasına olursa olsun GS'ye kazandırmak üzerine kurulu bir oyundur. Dünkü maçın yorumlarını tüm hakem otoritelerinden dinledim, maçı da izledim. İstisnasız tüm otoriteler Arda Kardeşler'in maçı GS'ye kazandırttığını belirtiyor. Bunlar böyle ligde hakemlerle ittirilip sonra Avrupa'da logosuz, statsız takımlara rezil oluyorlar. Yaptıkları ülkeye de zarar.
 
Bence Türkiye'de futbol biteli bayağı oluyor. Önceden maçı izlemek için stadyuma da giderdim, artık gitmiyorum çünkü eğlenceli olmuyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı