Elektronik AULA F75 vergisiz 575 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese merhaba. Klavyemi bugün teslim aldım ancak bir problemim var. Knobu biraz yukarı doğru bastırınca F1den F12ye kadar tüm tuşlar basılı kalıyor ve sürekli sayfa yenileniyor vs. tuşu bırakana kadar düzelmiyor. İlk taktığımda en üst sıradaki tuşların hiçbiri çalışmıyordu bir şekilde şu an çalışıyorlar. Sesi kapatmak için knoba bastığımda aynı anda bir sürü F fonksiyonu devreye giriyor. Sizce içini açsam çözülecek birşey midir ne düşünüyorsunuz ?
Klavyenin Windows modunda olduğuna emin misiniz?
 
İyi akşamlar Temu böyle bir fırsat sundu satın alınca 700lira kredi mi verecek yani 400'e mi geliyor bilgisi olan yazabilir mi ona göre alacağım şimdi.

Hocam adresiniz belli oluyor.
 
İyi akşamlar tümü böyle bir fırsat sundu satın alınca 700lira kredi mi vericek yani 400 e mi geliyor bilgisi olan yazabilir
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20241114-190221.jpg
    Screenshot_20241114-190221.jpg
    74,8 KB · Görüntüleme: 112
İyi akşamlar tümü böyle bir fırsat sundu satın alınca 700lira kredi mi verecek yani 400'e mi geliyor bilgisi olan yazabilir.

Garanti yüzde 30 kredi veriyor sonra ki siparişlerinde kullanman için.
 
Screenshot_20241114-190303.jpg


Hocalarım F75 sipariş ettim şu anda uçakta Temu böyle bir indirim sundu 88 TL alışveriş yaparsam 600 TL kredi verecekmiş Ajazz dkw400ü alıp üstüne 1 tane daha mı F75 alayım yoksa hiç uğraşmayım mu? 180 TL kredim var şu anda.
 
Minimum sepet tutarımı yükseltmişler önerisi olan var mı? Başka bir ürün daha ekledikten sonra iade etsem olur mu veya ödeme ekranında o ürünleri çıkartsam.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı