Rampage Zenith Pro alınır mı?

Ona 1600TL vermektense azıcık üstüne çıkıp Razer Viper V3 HyperSpeed alın. Flagship seviyesinde bir sensöre sahip; Zenith Pro 3395 barındırırken Viper V3 HyperSpeed'in sensörü 3950 muadili ve Allah için, Razer kalitesine sahip.
V3 hyperspeed sandığın kadar kaliteli değil. Razer'da mükemmel kaliteli ürün üreten bi üretici değil. DAV3 scroll sorunu Viper V3 Pro sensör atlama sorunu. Blackshark V2 Pro menteşe kırılma sorunu bunlar daha son piyasaya sürdükleri ürünlerin kronik sorunlarından bazıları.
 
Peki, o halde Zenith Pro'yla mutluluklar. Razer'in kalite standardını konu ediyorsak ve Rampage öneriyorsak vay halimize, adamlar sağdan soldan toplayarak ürün piyasaya sürüyorlar; kalite standartları bile yok. Hasbelkader düzgün bir mouse'a logolarını bastırabilmişler, ona şükür. O düzgün mouse da aynı bütçede 650 IPS 50G sunuyorken Viper V3 HyperSpeed 750 IPS 70G sunuyor.
 
Peki, o halde Zenith Pro'yla mutluluklar. Razer'in kalite standardını konu ediyorsak ve Rampage öneriyorsak vay halimize, adamlar sağdan soldan toplayarak ürün piyasaya sürüyorlar; kalite standartları bile yok. Hasbelkader düzgün bir fareye logolarını bastırabilmişler, ona şükür.

Dostum zaten ürün başka markanın çok önerilen bir modeli ve ürün tüm malzeme olarak birebir aynı sadece üstüne Rampage ismi basılmış. Aynı ürünün magnezyum versiyonu zaten elimde. Ürünü bilmesem ve kasıtlı incelemesem zaten önermem.

İnternette arayabilirsin yaz Dareu A950 Pro diye bak. Ürünü 2000TL olduğu zaman hatta yer yer 2500TL olduğunda bile öneriyorduk şu an ürün 1700TL ismi farklı sadece.
 
Dostum zaten ürün başka markanın çok önerilen bir modeli ve ürün tüm malzeme olarak birebir aynı sadece üstüne Rampage ismi basılmış. Aynı ürünün magnezyum versiyonu zaten elimde. Ürünü bilmesem ve kasıtlı incelemesem zaten önermem.

İnternette arayabilirsin yaz Dareu A950 Pro diye bak. Ürünü 2000TL olduğu zaman hatta yer yer 2500TL olduğunda bile öneriyorduk şu an ürün 1700TL ismi farklı sadece.
Hocam ürünü biliyorum zaten, muhtemelen sosyalde denk geldiyse tavsiye de etmişimdir; olay tamamen Focus Pro avantajı. Yoksa evet; A950 Pro, M800 Ultra ya da AJ139 Pro X falan muadili ürünler bakmak lazım bu bütçelere (buraya M3S Pro, R1 Pro falan tarzı ürünler de eklenebilir) ve Zenith Pro bildiğin A950 Pro. Ama dediğim gibi, Viper V3 HyperSpeed, ATK F1, Ajazz AJ159 Apex tarzı 3950-Focus Pro bandını alabiliyorsak bu bütçede onlara yönelmek daha makul.
 
Hocam ürünü biliyorum zaten, muhtemelen sosyalde denk geldiyse tavsiye de etmişimdir; olay tamamen Focus Pro avantajı. Yoksa evet; A950 Pro, M800 Ultra ya da AJ139 Pro X falan muadili ürünler bakmak lazım bu bütçelere ve Zenith Pro bildiğin A950 Pro. Ama dediğim gibi, Viper V3 HyperSpeed, ATK F1, Ajazz AJ159 Apex tarzı 3950-Focus Pro bandını alabiliyorsak bu bütçede onlara yönelmek daha makul.

Genel malzeme kalitesi o kadar iyi değil 159 Pro'nun. Elimde var çünkü. Dareu'nun 4K olma avantajı var. Sensör arası fark cidden çok az ve fark edilmez kadar az. 650IPS vs 750IPS yerine 4000Hz bir şey almak daha mantıklı.
 
Bende zenith Pro alacağım yarın bu fiyata güzel duruyor en ucuz MediaMarkt'ta sanırım 1900 Kara Cuma bekliyicektim de zam falan gelir zaten ne kadar daha inebilir yarın alacağım
 
Hiçbir fikrim yok dediğiniz mouse ile gittim denedim elimede tam oturdu kasasında esneklik gıcırdama yok almadan beredeyse tüm gücümle sıktım gıcırdama kırılma hiçbir şey olmadı
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı