S24 ön kamera FPS düşüklüğü

dragoneraytr

Hectopat
Katılım
8 Haziran 2021
Mesajlar
52
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Editör
Merhaba,

S24 cihazımda ön kamera ile ilgili bir sorun yaşıyorum ve çözüm arıyorum. Sorun şu şekilde:

  • ön kamera yalnızca kamera uygulamasında FPS düşüklüğü yapıyor.
    • Kamera uygulamasında hızlı hareket ettirdiğimde FPS çok daha kötü hale geliyor.
    • Ancak, ön kamerayı başka uygulamalarda (Instagram gibi uygulamalar) kullandığımda hiçbir sorun yaşamıyorum; performans gayet akıcı.
    • Aynı şekilde video çekim modunda da (kamera uygulaması dahil) FPS sorunu olmuyor.
Sorunun yalnızca kamera uygulamasında yaşanması ilginç. Bu durumu yaşayan başka kullanıcılar var mı? Bu sorunun sebebi ne olabilir ve nasıl çözebilirim?

Yardımcı olabilecek fikirleriniz veya çözüm önerileriniz varsa çok memnun olurum.

Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Işığı az olan ortamdaysanız ondan oluyor.

Hocam hem ışıklı hem ışıksız ortamda denedim,2 gün önce de güneş ışığında denedim aynı durumda sadece portre ve normal fotoğraf modunda sıkıntı var gerisi normal.

Bence telefoncuya gidip gösterebilirsiniz ama elinizde S24'ü gördüğü zaman "ooooooo, zengin telefonu" lafını illaki alacaksınız.

Hocam maliyeti biraz fazla olan telefonları telefoncuya götürmek ne kadar doğru bilmiyorum eski telefonumu götürmüştüm her 2 ayda bir eski duruma geliyordu oysaki hiç düzeltmemiş.
 
Telefoncular da parayı kırmanın yolu buldu. Her işi sakat yapıyorlar. Para da çar çur olup gidiyor.

Aynen öyle hocam o gün bu gündür ne telefonu ne bilgisayarı kimseye götürmüyorum. Bu kamera durumumda 2 gün önce oldu nedeni de belli değil kameramla ilgisi olsa Instagram'da falan da sorun olması lazım sadece kamera uygumasında sorun var, yazılımsal bir şeyse umarım güncellemeyle düzelir.
 
Aynen öyle hocam o gün bu gündür ne telefonu ne bilgisayarı kimseye götürmüyorum. Bu kamera durumumda 2 gün önce oldu nedeni de belli değil kameramla ilgisi olsa Instagram'da falan da sorun olması lazım sadece kamera uygumasında sorun var, yazılımsal bir şeyse umarım güncellemeyle düzelir.
Merhaba bende de s24+ var aynı sorun mevcut galiba yazılımsal.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı