Arkadaşlar acil yardım istiyorum.
120GB SSD vardı üstüne 240GB SSD aldım ve Windows 10'u bu SSD'ye kurmak istiyorum temiz sıfırdan bir kurulum istiyorum çok araştırdım ama bulamadım yardım edebilir misiniz?
240 GB SSD almak yerine keşke 500 GB HDD falan alsaydınız.
Windows için eziyet olur arkadaşa, depolama için olsaydı 500TL'ye 2.el 1TB HDD rahat bulur oysaki. Ama işletim sistemi için asla.240 GB SSD almak yerine keşke 500 GB HDD falan alsaydınız.
Windows için eziyet olur arkadaşa, depolama için olsaydı 500TL'ye 2.el 1TB HDD rahat bulur oysaki. Ama işletim sistemi için asla.
HDD kullanıcısı olarak yeni nesil oyunlar dışında bende hala çok iyi seçenek olarak görüyorum ama Win 10/11 için 120GB cidden düşük ve konu sahibi büyük ihtimalle bu yüzden 240GB'ye geçiyor.Elinde 120 GB varmış zaten ben hala aktif olarak kullanıyorum HDD çok kötü durumda değilse loading ve Delta Force Steam PUBG gibi Fast render isteyen oyunlar harici fark etmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.