KNT1
Decapat
- Katılım
- 10 Ekim 2023
- Mesajlar
- 430
- Makaleler
- 2
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Tabiki ondan sonra switch önerisinde bulunsanız çok sevinirim bu switche göz attım forum dahil herkes öneriyor GGBOY Kang beyaz V3 anahtarları mekanik klavye lineer anahtarı 3 Pin özel kiraz RGB SMD oyun uyumlu Hot Swap MX anahtarı - AliExpress 7 Ayrıca inceleme linki:https://www.technopat.net/sosyal/konu/redragon-fizz-k617-rgb.2001890/#post-15743749Maalesef profiline giremiyorum, eğer link bırakabilirseniz okumak isterim.
Hocam peki bu switch nasıl hem uygun fiyatlı hemde sesi tok ve güzel GGBOY Kang beyaz V3 anahtarları mekanik klavye lineer anahtarı 3 Pin özel kiraz RGB SMD oyun uyumlu Hot Swap MX anahtarı - AliExpress 7Hocam gördüğüm kadarıyla 3 pinli Switch desteklediği için seçenekleriniz biraz azalıyor. Ama 5 pinli Switch'leri de takmanız mümkün birkaç işlem yaptıktan sonra.
Eki Görüntüle 2387720
Buredaki iki switch de aynı. Sadece 3 ve 5 numaradaki ayakları bir tırnak makasıyla kesip çıkntısını da falçatayla vs tamamen giderdikten sonra 3 pinli bir klavyeye takabilirsiniz. O nedenle uygun fiyatlı ve hoşunuza giden switchler bulmaya odaklanmanız yeterli.
Sarı sitede hiç kullanılmamışswitch'ler oluyor. Klavyeyi alanlar kendi Switch'lerini taktıkları için çıkardıklarını da satışa koyuyorlar. Ayrıca Sarı sitede daha bir çok seçenek de mevcut çünkü bu işlerle hobiyle ilgilenenler genelde orada alım satım yapıyorlar. Elden almanız çok daha iyi olacaktır elbette.
Ben Aula F75 alınca Leoborg Reaper switch'leri çok beğendiğim için sarı siteden diğer klavyem için sadece yedek switch seti almıştım. Normalde 1200'e satılan set 400 liraya gelmişti.