Daha iyi demek işe daha iyi oluyor mu.ASUS daha iyi olduğu için. Monitörde ASUS'un üstüne tanımam.
Memnun kaldın mı tecrübelerini yazabilir misin.Daha iyi demek işe daha iyi oluyor mu.
Gerçekten iyi mi acaba bunu öğrenmek gerek.
Aşağıdaki aldığım Asus monitörü aldım teşekkürler.
![]()
ASUS ROG Strix XG259CMS 24.5" 310Hz 1ms HDMI DP USB-C Adaptive-Sync Pivot HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
ASUS ROG Strix XG259CMS 24.5" 310Hz 1ms HDMI DP USB-C Adaptive-Sync Pivot HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile XG259CMS ITOPYA'dawww.itopya.com
Gayet memnunum beklentimi fazlasıyla karşılıyor.Memnun kaldın mı tecrübelerini yazabilir misin.
Gayet memnunum beklentimi fazlasıyla karşılıyor.
Alienware AW2523HF'yi değerlendiriyordum. Bundan önce arkadaşın aldığı ASUSu araştırmıştım ama display settings'de 240hz gözüküp monitör ayarlarından 310hz ayarlandığını duyunca Alienware'e yöneldim. Ama içimde tabii ki XL2566K var sıfırları çok pahalı 2. el temiz denk gelirsem belki o şekilde alabilirim diğer türlü Alienware gibi duruyor.İyi günler hocam eğer paranız varsa XL2566k almanızı şiddetle öneririm hiç Asusdur, Dell'dir uğraşmayın bile, BenQ monitör işini cidden yapıyor adamların 240 Hz'lik ürettiği bir monitör bile piyasadakı 360 Hz monitörlerin çoğundan daha az input laga, daha çok smoothnese sahip. Rtings diye bir site var oradan istediğin monitörü karşılaştırabilirsin. Ama tavsiyem XL2566k alman, eğer çok pahalı geliyorsa sana Alienware AW2523HF alabilirsin.
Isınma yok, Response time, ghosting oldukça memnunum panel olarak çok iyi renkler vs310 Hz overclock yaptığında ısınma yaşıyor musun? Response time, ghosting açılardan da memnun musun?
Ben aylardır kullanıyorum öyle bir şey yok.Alienware AW2523HF'yi değerlendiriyordum. Bundan önce arkadaşın aldığı ASUSu araştırmıştım ama display settings'de 240hz gözüküp monitör ayarlarından 310hz ayarlandığını duyunca Alienware'e yöneldim. Ama içimde tabii ki XL2566K var sıfırları çok pahalı 2. el temiz denk gelirsem belki o şekilde alabilirim diğer türlü Alienware gibi duruyor.
Arkadaşınızdaki Dell model de AW2523HF mi ?Isınma yok, Response time, ghosting oldukça memnunum panel olarak çok iyi renkler vs
Ben aylardır kullanıyorum öyle bir şey yok.
Display settingde 300 görünüyor overclock ile 10hz ilave ile 310hz oluyor.
Ağırlığı 4-5 kg tüm malzemeleri kaliteli, telefon koyma yeri kablo kanalı, kulaklık usb girişi, kutudan en iyi display port kablo vs. bir çok özelliği var. Dell monitörde arkadaşımda var, renkleri çok soluk, plastikleri dandik kalitesizliği her yerinde belli ediyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.