Yeni Tanışacağınız Kişilerle Nasıl Sohbet Ediyorsunuz?

0lq

Hectopat
Katılım
8 Haziran 2015
Mesajlar
199
Makaleler
1
Çözümler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Başlıkta belirttiğim gibi ama aramızda illa ''Alfa'' diye tabir ettiğimiz hem fiziksel hem de ağzı laf yapanlar vardır. Merak ediyorum bay, bayan fark etmez yeni tanıştığınız kişilerle nasıl sohbete girip nelerden bahsediyorsunuz ?
 
Bu konu için illa da "alfa" olmaya gerek yok, sonucunda her ikiniz de insansınız. İlk önce bulunduğunuz ortamdan konu açın, sonra buna benzer örnek yerleri söyleyin ardından ortak noktalarınız açığa çıkmaya başlayacaktır. Sonra buradan yürürsünüz işte. :D
 
Alfa mıyım değil miyim bilmem ama şeytan tüyü var derler.Kardeş zaten iki taktik var ya kendin gibi olursun yada karşısı nasıl biriyse yada nasıl biriyle takılmak isterse onun gibi olursun.Örnek:Kızlar açısından kaypak olurum ve çapkınlık benim işim dersen kızın istedikleri doğrultusunda hareket et ki bunu ben hiç yapmadım ve yapmam.Ama dersen ki ben cümleleri yapamıyorum dersen karşıdaki müslümansa selam ver illaki almak zorunda kalıcak:D
 
Yanımda başka arkadaşım varsa yeni tanışacağım insana merhaba benim adım (arkadaşımın adı) derim, hafif sulu bir şaka ile başlarım.
 
3 kadının arasına oturmuş ve sohbet etmeyi becerebilmiş, o üçünün arasında hoşlandığım kız da vardı, nadir insanlardan biriyim herhalde. Önemli olan 'sallamak'. Beyni kapatıp giderseniz sevdiğiniz veya karşı cinsinize karşı, o zaman daha olumlu sonuçlar alıyorsunuz. Test edilmiştir. Çok zordur alışmak ama bir kere yaptıktan sonra çok daha rahat olunduğu doğrulanmıştır tarafımdan :)
 

Geri
Yukarı