F5'e basılı tutmadan PC açılmıyor

"Birkaç parça" pek de açıklayıcı olmamış ama geçmiş olsun.
"Birkaç parça" dan kastım, ram, ssd, ekran kartı. Sağolun.

Az önce konuştum teknik servis ile. Birkaç parçayı çıkarıp kendi parçalarıyla denediklerini, kesin sonucu yarın söyleyeceğini ve bozuk parçanın anakart olabileceğini söyledi.
 
Anakartın UEFI'si ile uğraşmış olabilirsiniz. DualBIOS kullanan Gigabyte anakart olsaydı diğer BIOS'tan yedeği alıp eski sisteme dönebilirdiniz. Anakart olarak ben her zaman Gigabyte öneririm.
 
Yani sistem kendisini başlatabiliyor mu? Kasanın içinden çıkan speaker ile anlayabilirsiniz.
Evet.

Kasayı aldım arkadaşlar. Teknik servis PSU, SSD, ekran Kartı parçalarını çıkartıp kendi parçalarıyla denemiş ama bir sorun ile karşılaşılmamış. İşlemci, anakart ve RAM`i olmadığı için deneyemediğini fakat windows 8.1 kurunca hiçbir sorun ile karşılaşmadığını söyledi. Muhtemelen sorunun parça yazılımlarının birbirine uyuşmadığını veya windows 10`dan kaynaklandığını söyledi.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı