OGM Materyal 3 Adım denemeleri seviyesi nedir?

RXS6

Centipat
Katılım
8 Kasım 2024
Mesajlar
305
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 13500h 8gb ddr5 4800mhz rtx 4050 6gb 1tb m2 ssd
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Elimde fazlasıyla bu testten deneme var, 3 günden az bir süre kaldı bunları çözmeyi düşünüyorum fakat düşük seviye mi bilmiyorum, çözen varsa söyleyebilir mi?
 
Denemeden denemeye değişiyor ama genellikle orta ayarında. Orta-kolay, orta-zor olanları da var ama hangi numaralı deneme hangi seviye nokta atışı bilmiyorum.
 
Ayrıca seviyeniz ne olursa olsun bence çözün ve kesinlikle analizini çok iyi yapın. MEB'in yayınladığı her soru gerçekten çok kritik.
 
Ayrıca seviyeniz ne olursa olsun bence çözün ve kesinlikle analizini çok iyi yapın. MEB'in yayınladığı her soru gerçekten çok kritik.
Tamamdır hocam zaten çok büyük bir beklentim yok aöf bilgisayar programcılığı okuyacağım ortalama 30-40 net arası yeterli.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı