Laptop işlemcisi 95 derecelerde dolaşıyor

Teşekkür ederim

Watt degerini düşündüğümde FPS kaybı yaşar mıyım acaba?

Ne kadar düşürdüğünüze bağlı. Deneyin en uygun olanını bulun. Çoğunlukla fps düşmez düşse bile çok az düşer.
 
İyi akşamlar arkadaşlar, laptopa 8 fanlı sogutucu almama rağmen sıcaklık değerleri böyle. Normal değil sanırsam... Termal macun bakımları 3 4 ay önce yapılmış. Undervolt ile mi düşürmeliyim sıcaklıkları? Teşekkürler şimdiden, hepinize mutlu akşamlar diliyorum.
Hocam hangi soğutucu sizinki marka modeli ne.
 
Hocam hangi soğutucu sizinki marka modeli ne.
Claws vortex 8x turbo led fan yazdığınızda çıkar hocam linki paylaşamıyorum 8 9 derece fark etti bende kullanmadığım zaman 100 dereceyi görüyor neredeyse. Watt değerini düşürerek çözdüm sıcaklığı. 10 15 FPS civarında kaybım oldu 130watt çekiyordu 50 watt degerine çektim.
 
Claws Vortex 8X Turbo LED fan yazdığınızda çıkar hocam linki paylaşamıyorum 8 9 derece fark etti bende kullanmadığım zaman 100 dereceyi görüyor neredeyse. Watt değerini düşürerek çözdüm sıcaklığı. 10 15 FPS civarında kaybım oldu 130watt çekiyordu 50 watt degerine çektim.

Hocam bende 4X fan olan claws aldım bakalım inşallah işe yarar yaramazsa iade edeceğim artık. Benim de işlemci 90 dereceleri görüyor.
 
Hocam bende 4X fan olan claws aldım bakalım inşallah işe yarar yaramazsa iade edeceğim artık. Benim de işlemci 90 dereceleri görüyor.

Fan sesi, sıcaklık degeri yüksek de oyun oynanır, işlem yapılır ama cok rahatsız edici bir durum. Watt değerini düşürdüm sıcaklık azaldı ama 13500HX işlemci 11800H'a dönüşüyor. Bu da keyif bozuyor.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı