Kasa ile beraber gelen BitFenix muisca 600W 80+ Bronze PSU kullanıyorum. Sizce değiştirmeli miyim, sorun yaratır mı?
Ekran kartı ne? Model olarak PSU etiketi BPAB600 yazıyor mu?Kasa ile beraber gelen BitFenix muisca 600W 80+ Bronze PSU kullanıyorum. Sizce değiştirmeli miyim, sorun yaratır mı?
Ekran kartı ne? Model olarak PSU etiketi BPAB600 yazıyor mu?
Watt değeri olarak yüksek ihtimalle yeterli gelir. Ama kaliteli bir psu modeli olacağını sanmıyorum.Ekran kartım 4060 Ti PSU etiketini göremedim yarın söküp bakacağım
Watt değeri olarak yüksek ihtimalle yeterli gelir. Ama kaliteli bir PSU modeli olacağını sanmıyorum.
Etiketin resmini atma şansın var mı?BPAB600 yazıyor etiketinde.
Etiketin resmini atma şansın var mı?
Değiştirebilirsen değiştir. Güzel bir model değil çünkü.
Hocam bütçeniz var ise değiştirmeniz mantıklı olur. İkinci el tarafında kullandığınızı satabilirsiniz. Sisteminiz için en iyisi bu olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.