kundurasevenler
Decapat
- Katılım
- 8 Temmuz 2023
- Mesajlar
- 55
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Hocam iki ucunu psu ya bir ucunu da ekran kartına şeklinde mi?"PCIe (8 PIN to 6+2 PIN) Cable x2" olarak belirtilen kabloyu almanız gerekmekte.
PCIe yazan bir başlığı GPU'ya, diğer ucu da PSU'ya takacaksın.Hocam iki ucunu psu ya bir ucunu da ekran kartına şeklinde mi?
Yani demek istediğim 8to6+2 kablosununun 2 adet 6+2 ucunu psu ya 8pin ucunu da ekran kartına mı bağlayacağım? kafam karıştıPCIe yazan bir başlığı GPU'ya, diğer ucu da PSU'ya takacaksın.
Tam tersi. U şeklinde ayrılmış bir 6+2 pinli ucu karta takacaksın.Yani demek istediğim 8to6+2 kablosununun 2 adet 6+2 ucunu psu ya 8pin ucunu da ekran kartına mı bağlayacağım? kafam karıştı
Yapmayın öyle bir şey. 2 pin kablosunu 6 pin kablosu birleştirip GPU'ya takın. Diğer 8 pini PSU'ya.Yani demek istediğim 8to6+2 kablosunu 2 adet 6+2 ucunu PSU'ya 8pin ucunu da ekran kartına mı bağlayacağım? Kafam karıştı.
Yani Hocam anladığım kadarıyla 8pini psu ya 6+2 pinin bir tanesini ekran kartına diğer 6+2 de boşta kalacak değil mi?Yapmayın öyle bir şey. 2 pin kablosunu 6 pin kablosu birleştirip GPU'ya takın.
Evet. 6+2 pin zaten 8 pin ediyor hocam. Diğeri boşta kalacak.Yani Hocam anladığım kadarıyla 8 PIN'i PSU'ya 6+2 pinin bir tanesini ekran kartına diğer 6+2 de boşta kalacak değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.