2 senelik bölümler okunur mu?

Bölüme göre değişir at bakıcılığı okumak var ataması güzel olan bir bölüm okumak var ama bana sorarsanız 2 yıllık sağlık bölümleri okumak kesinlikle mantıklı KPSS ile erkenden hayata atılabilirsiniz.
 
2 senelik ön lisans okunur mu sizce üniversitede?

Kesinlikle okunur. 2 yıllık diye bu bölümler tembel insanların vs. girdiği bölümler değil. Hatta bazı lisans bölümlerinden bile çok daha iyi ön lisans bölümleri var.

Kesinlikle okunur. 2 yıllık diye bu bölümler tembel insanların vs. girdiği bölümler değil. Hatta bazı lisans bölümlerinden bile çok daha iyi ön lisans bölümleri var.

Öneri istersenizde sağlık sektöründen tıbbi sekreterlik dışı bir bölüm seçebilirsiniz kendinize. Paramedik olur ameliyathane olur tgt olur. Anestezi de güzel bölüm ama son zamanlarda ataması bir hayli düşmüştü diye biliyorum. Yine de sıkı bir KPSS çalışması ile atanmak mümkün. Yeşil pasaport, devlet memurluğu vs. avantajları da var.
 
2 senelik önlisans okunur mu sizce üniversitede?
Ben tıbbi görüntüleme tekniklerini mantıklı buldum yazdım geldi.Seneye olan KPSS'ye çalışıp okulu bitirdikten sonra atanmayı planlıyorum.Son atamalarda en çok ataması olan bölüm olduğu için bu bölümğ yazdım.Sende diğer sağlık bölümlerinin atamalarına bakarak hangilerinin mantıklı olacağına bakabilirsin.
 
Ben tıbbi görüntüleme tekniklerini mantıklı buldum yazdım geldi. Seneye olan KPSS'ye çalışıp okulu bitirdikten sonra atanmayı planlıyorum. Son atamalarda en çok ataması olan bölüm olduğu için bu bölümğ yazdım. Sende diğer sağlık bölümlerinin atamalarına bakarak hangilerinin mantıklı olacağına bakabilirsin.

Hocam 26 KPSS'ye giremezsiniz diye biliyorum ama araştırdınız mı acaba?
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı