2.el alışverişinde satıcıdan ne istenmeli?

Windows 7

Megapat
Katılım
1 Eylül 2017
Mesajlar
5.908
Makaleler
4
Çözümler
15
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
İşletim Sistemi
Merhabalar, sahibinden.com'da piyasa değerinin altında ve açıklamasına göre çok iyi bir ürün buldum. Fakat satıcı ile aramda böyle bir diyalog geçti. Ürün ederinde 2-3 kat daha ucuz. Sizce satıcıdan ne istemeliyim?
resim.PNG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle bir dünya yok. Öncelikle kendi banka hesabı olacak. Arkadaşıma veya anneme yollayabilirsin gibi şeyleri kabul etmeyin. İkincisi cep telefonu olacak ve konuşabileceğin ve WhatsApp'ı olan bir telefon olacak. Get veya Sanalpazar gibi güvenlikli satış yöntemlerini talep edin (Herkes edinemeyebilir veya kesinti yapmak istemeyebilir). Kargoya vereceği gün parayı yatırabileceğinizi ve belirli kesin bir saat isteyin. Ayrıca kargo faturasının resmini gönderi kodu gözükecek şekilde çekip size yollamasını isteyin. Sen bugün yatır parayı ben yarın izinliyim veririm kargoya demesine izin vermeyin. Bir de "kardeş, birader, ajan" vs. gibi konuşmalarda bulunuyorsa direk kesin konuşmayı. Sonuçta tanış değilsiniz biraz resmiyet olmalı arada.
 
Denemek için 2-3 kere içi açıldı nedir ya:) Ne yaptın yani içini açtın baktın "Vaaay adamlar yapmış be" diyip kapattın mı:) Hayatta dokunmazdım böyle bir ürüne bence tam gaz aksi istikamete:)
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı