Yeni God Of War serisi çıkacakmı?

ShiroiS

Kilopat
Katılım
10 Ağustos 2014
Mesajlar
174
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
God of War: Redemption mı Geliyor?

Santa Monica'nın efsanevi oyunu God of War'ın yeni oyununun PlayStation 4 ve PS Vita için geliştirildiği iddia edildi. Ayrıntılar haberimizde.

gowintro1329244328.jpg

PlayStation'ın vazgeçilmez exclusive oyunu olan God of War serisine yenibir oyun daha mı geliyor? God of War'ın Redemption adlı bir oyununPlayStation 4 ve PS Vita için geliştirildiğine yönelik iddialar atıldı.
PlayStation 2 ile hayatımıza giren daha sonra PSP ve PS3 için geliştirilenGod of War serisinin bu güne kadar altı farklı oyunu bulunuyor. Türkçedublajlı olarak satılan serinin son oyunu GoW: Ascension'dan sonra yeni bir oyunun gelip gelmeyeceği merak ediliyordu.
Bugün yayınlanan bir görsel GoW: Redemption'un, PlayStation 4 ve PS Vitaiçin geliştirildiğinin sinyallerini verdi.
31371983255.jpg

Görsel hakkında Santa Monica tarafından henüz bir açıklama yapılmadı. Bu yüzden görselin Fake (sahte) olma olasılığı çok yüksek görünüyor.
Daha önce sosyal medya platformu Vine üzerinden, Santa Monicaçalışanları bir oyun üzerinde çalıştıklarını üstü kapalı bir şekilde duyurmuştu.
Bakalım bu yeni oyun God of War: Redemption mu olacak? Diye yazıyordu acaba doğrumu?
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı