3500 TL'lik Laptop önerisi

monsterback

Hectopat
Katılım
28 Kasım 2017
Mesajlar
61
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, Ben asıl amacım olarak oyun oynamayı düşündüğüm bir dizüstü almayı planlıyordum üniversiteye gideceğim için de dizüstü olması gerekiyor. Ben aslında direk Monster Abra A5 v12.1.2 alacaktım ancak stokları bitti ve ben bir kaç hafta sonra alacağım benim bütçeme uyan diğer monster laptopların da stokları bitti stok durumu hakkında Monstera mesaj attım bana bu modelin stoklara tekrar gelmeyeceğini söylediler.
Bütçem 3500 TL buna uygun dizüstü ve önerdiğiniz kaliteli bir soğutucu önerebilir misiniz?
 
Yukarıda önerilen Monster'ı alabilirsiniz. Casper'a bulaşamayın.
Bu monster sitesinde 3800TL olarak gözüküyordu burada neden daha ucuz acaba ben siteye göre bakmıştım. Acer bende istemiyorum zaten. Peki başka alternatiflerim var mıdır? Bütçemi biraz zorlamam gerekicek sanırım.
Soğutucu olarak ne önerirsiniz?
 
Soğutucu alıp paranızı çarçur etmeyin derim masada kullanmanız iyi bir soğutma için yeterlidir bir sürü soğutucu denedim (vakum soğutucuyu denemedim) hiçbir işe yaramıyorlar.
İyi bir soğutmadan kastın nedir acaba.
Birde bu monster dışında bir alternatifim var mıdır onun için bütçemi aşmam gerekiyor biraz.
Casper iyi bir marka mıdır almalı mıyım onu
 
Casper alma. Ben imzamda yazan bilgisayarı 3800’e indirimde yakalayıp almıştım. (Doların tavan yaptığı dönemde hem de) Tavsiyem acelen yoksa belli başlı sitelerdeki indirimleri takip etmen. Çok iyi bilgisayarlar düşürebilirsin indirimlerden.
 
Casper alma. Ben imzamda yazan bilgisayarı 3800’e indirimde yakalayıp almıştım. (Doların tavan yaptığı dönemde hem de) Tavsiyem acelen yoksa belli başlı sitelerdeki indirimleri takip etmen. Çok iyi bilgisayarlar düşürebilirsin indirimlerden.
Bir kaç hafta sonra alıcam. Lenovo Legion Y520'ye baktım fiyatı ilk cevap veren arkadaşın attığı monsterla aynı fiyatta satılıyor en ucuz olarak Lenovo Y520 Intel Core i5 7300HQ 8GB 1TB GTX1050 Freedos Fiyatı burda ama onun işlemcisi daha iyi sanırım alacağım zaman fiyatlar aynı kalırsa monster'ı alacağım sanırım en iyi seçenek o duruyor. Ama soğutucu açısından kafam karıştı. Soğutucu olarak nasıl bir tercihte bulunmam lazım.
 
Benim kullandığım model. Alınabilecek bir fiyatta. Soğutma konusunda iyi, Memnunum ben. Monster alacaktım lakin satış sonrası destek konusunda şüphelerim olduğundan almak istemedim ve almadım. Servisleriyle sıkıntı yaşayan bir arkadaşım var. Sonunda dediğini yaptırabildi ama çok zorlandı. Belli bir süre bilgisayarsız kalmak zorunda kaldı. Tercih tabi ki sizin yanlış anlamayın. Ben tercih etmedim ama Monster'ı. Siz biraz daha bakının ve kesinlikle indirim kovalayın.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı