This War Of Mine Taktik Önerisi

ahmet8080

Hectopat
Katılım
10 Haziran 2018
Mesajlar
252
14-15. güne kadar geliyorum fakat ondan sonra ya ölüyorum ya birisi depresyondan ölüyor. Bana önerebileceğiniz taktikler var mı ? Neler yapıp neler yapmamalıyım önerilerinizi bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Gece yağmaya çıktığında yağmaya başladığın noktaya en yakın yağmalayabileceğin yeri bırak haritanın diğer kısımlarını yağmala ilk yere bırak koyduğun eşyalar kaybolmuyor.
 
Mümkün olan en kısa sürede bir balta bulup veya balta yapıp, evdeki mobilyaları parçala. Bu şekilde odun ihtiyacını büyük ölçüde karşılamış olursun. Tabi başlangıç için yalnızca.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
14-15.güne kadar geliyorum fakat ondan sonra ya ölüyorum ya birisi depresyondan ölüyor. Bana önerebileceğiniz taktikler var mı ? Neler yapıp neler yapmamalıyım önerilerinizi bekliyorum.
İlk önce karakterlerini çok aç olunca yemek vermelisin açken asla yemek verme yoksa yemek filan yetiştiremessin. Ve Arica, Roman, Boris gibi sağlıgı yüksek ve saldırı kabiliyeti olan karakterleri kullanmıyorsan çok fazla asker ve haydutların oldugu yere gitmeni önermem,yoksa hemen orada ölürsün. Bir konumun %40-50'sini alıp bırakma %90'unu lootla sonra başka yerlere geç. Yani boşuna aksiyon filan arama.

Ama bazı yerlerde lootları alman için saldırman lazım depo,askeri üs gibi yerlerde. Eline bir bıçak al silahın varsa birde onu al başka bir şey alma. Ses çıkar sonra saklan bir yere sonra vur bıçagı kafasına. Ama dikkat et kimi öldürdügüne de eğer senin gibi hayatta kalmaya çalışan insanları öldürürsen depresyona girebiliyolar yada üzgün oluyorlar. Ama haydutları öldürmekten korkma 5-10 tane öldürmedigin sürece kolay kolay üzülmezler. Ve olabilidigince mantıklı şeyler almaya çalış yağmada yani benim işime ne yarayabilir diye bir düşün. Yani oyunun 3. gününde gidip hemen zırh alırsan sargı bezi alırsan hiçbir anlamı kalmaz boş loot olur. Oyunun başlarında full materyal ve odun kas. Gedikleri kapatmayı unutma kapıyı da güçlendir hiçbir yağmacı bir şey da çalamaz. Böle işte uzun oldu ama umarım yardımcı olur :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu oyunu oynarken tribe giriyorum ve devam edemiyorum :D Bana göre başyapıtlardan biri. Öyle olmasına rağmen girmiyorum. Psikolojik tarafı çok kuvvetli. Yemek yetiştirmeye çalışmak beni aşırı yoruyor açıkçası. Bir ara tekrar deneyim.

Taktik olarak en iyi karakterler seçilebilir. İnternette seçilmesi gereken karakterin listesi oluyor. Oyuna tek başlayarak sonradan en fazla 3 kişiye çıkacak şekilde oynayın deniyordu diye hatırlıyorum.
 
Ben bu oyunu oynarken tribe giriyorum ve devam edemiyorum :D bana göre başyapıtlardan biri. Öyle olmasına rağmen girmiyorum. Psikolojik tarafı çok kuvvetli. Yemek yetiştirmeye çalışmak beni aşırı yoruyor açıkçası. Bir ara tekrar deneyim.

Taktik olarak en iyi karakterler seçilebilir. İnternette seçilmesi gereken karakterin listesi oluyor. Oyuna tek başlayarak sonradan en fazla 3 kişiye çıkacak şekilde oynayın deniyordu diye hatırlıyorum.

Yemek bulmak beni de çok yoruyor, bazen sırf kaynak için kendimi perişan ediyorum ve psikolojik olarak etkileniyorum.
 

Geri
Yukarı