ASUS servis sonrası laptop garip geliyor

faik mermer

Kilopat
Katılım
26 Ekim 2016
Mesajlar
84
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar laptop aldım. 1 hafta sonra (0 cihaz) laptopumu servise verdim ama servisten geldikten sonra bi tuhaf oldum. Laptop çok farklı geldi bana, sanki benim değilmiş gibi. Sonra BIOS'dan seri no'suna, sonrasında laptopın altındaki barkoda baktım seri no aynı, ama şüphem gitmedi çünkü BIOS'tan seri no, her şey değiştiriliyor diye biliyorum. Hani cihaz sıfır. 2.el bir cihazı kakalayabilirler diye düşünmedim değil. Başka şekilde içimi rahat ettirecek bir şey var mı? Pek güvenmiyorum servise.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfır laptop neden servise gönderildi? Sebep?
Çok ısınma ve pil tüketimi fazla oldugu için.
Aida64 raporu aldıysan önceden seri numaralarını kontrol edebilirsin. Laptop altında olan seri numarasıyla satın aldığın kağıttakiler uyuyor mu kontrol et yeterli.
Aıda64 programı indirdim. Seri no baktım, BIOS'dan da baktım sıkıntı yok ama sonrasında değiştirilebildiğini öğrendim. Önceden ilk aldıgımda laptop'ı sadece seri nosuna kutudan baktım aynı. Şu anda sanki kullanılmoş ürün gibi geldi. Teknik servis mi kabaca kullanmış bilmiyorum.
Sana farklı geleni de belirt ve servise neden gönderdiğini.
Bana farklı gelen laptop'a yapıştırılan kagıtlar olur ya Nvidia ve işlemci yapıştırmalar. Onlardan 1 tanesi cizik biraz , ben aldıgımda ürün sıfırdı. Biraz da hani teknik servis der bu ürün sıfır gidip bu ürünü biz kullanıcıya başka kullanılmış ürün verelim seri no yazan herşeryi değiştirelim aynı seri no'yu koyar geçeriz derler diye düşündüm.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda sanki kullanılmoş ürün gibi geldi. Teknik servis mi kabaca kullanmış bilmiyorum.
Servis kaba davranmıştır çizikler var dediğinize göre daha yeni aldıysanız tüketici hakem heyetine bildirebilirsiniz. Yeni ürün veya iade edip yeni ürün alabilirsiniz değişim süresini geçirmediyseniz.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı