Xperia ile PC'yi internete bağlama

İki yolu var. Wi-Fi tethering ya da USB tethering.

Kablosuz ağ ayarlarına girin, burada eğer "Taşınabilir kablosuz alanı" diye bir şey varsa bunu devreye sokun. Telefonunuz aynı bir kablosuz modem gibi çalışıp etrafta tespit edilip belirlenen şifre ile bağlanabilen bir cihaza dönüşecektir.

USB ise biraz daha zahmetli. USB kablosunu takıyorsunuz ve USB Tethering'i aktif ediyorsunuz. Bunun için Market'ten uygulama indirmeniz de gerekebilir...
 
Doğrudan bağlantı ve taşınabilir ortak erişim var. Onda USB bağlantısı okeyliyorum ama girmiyor. Altındaki diğer seçenekler ise, taşınabilir kablosuz ortak ve taşınabilir kablosuz ortak erişim.
 
İşe yarar mı bilmiyorum ama bir dene. Telefondan bluetooth'u etkinleştir. Açık olan bluetooth'ları ara bilgisayarın bluetooth'una bağlan. Sonra normal internete bağlanır gibi sağ alttan wi-fi şebekelerinin olduğu yeri aç. O ağların en üstünde "bluetooth connection" yada hangi mobil şebekeyi kullanıyorsan (Vodafone, Avea gibi) onun ismi çıkar. O kısıma çift tıkla ve bağlan. Ben Blackberry telefonumu bu şekilde bağlanıyordum. Denedim Huwei marka bir telefonda da işime yaradı bir dene istersen.
 
O zaman yine aynısını yap. Bilgisayarı telefondan bul, sonra Başlat'tan Aygıtlar ve Yazıcılar'a gir. Orada telefonunun markasını göreceksin. Çift tıkla ve aç. Orada "bağlan" butonu olmalı yanlış hatırlamıyorsam. Ona tıklayarak bir dene. Bazen benimki bağlanmadığında öyle yapıyordum ve bağlanıyordu.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı