Vatanda Ücretsiz Montaj

Mümin Alan

Kilopat
Katılım
5 Mayıs 2014
Mesajlar
949
Makaleler
46
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Vatan Bilgisayar ücretsiz montaj yapıyor diyenleri duydum. Ben Masaüstü bilgisayara toplamak istiyorum. Kasayla ilgili her şeyi Vatan Bilgisyar'dan alsam ücretsiz montaj yaparlar mı ?
 
Tabi ki de yaparlar. Alacağınız parçaları not edin ve almaya gidin. Parçaları zaten önünüze getiriyorlar. Ardından ödemeyi yaptıktan sonra montaja başlıyorlar. Tüm kutu içeriğini ve ek parçaları almayı unutmayın, eksik verebiliyorlar.
 
Tabi ki de yaparlar. Alacağınız parçaları not edin ve almaya gidin. Parçaları zaten önünüze getiriyorlar. Ardından ödemeyi yaptıktan sonra montaja başlıyorlar. Tüm kutu içeriğini ve ek parçaları almayı unutmayın, eksik verebiliyorlar.

Bu tüm Türkiye için geçerli mi ? Ben Ordu Vatan Bilgisayar'dan almayı düşünüyorum ve en azından hangi bileşenleri almak zorundayım ücretsiz montaj için ?
 
Oğulcan haklı. O tip konulara dikkat edin. Bir de aldıktan sonra kasanın içini açın bir kontrol edin. Çünkü bazı arkadaşlar montajında ekran kartının mavi bantajını çıkarmayı unuttuklarını söylemişti. Benim de ilk aldığım zaman "970A G46 anakart ile FX X6 6300 uyumsuz, gelin başka bir ürün seçin." demişlerdi. Gittiğimde ise tamam hallettik dendi. İlginç. :D

Hangi bileşen diye birşey yok, en ufak bir ses kartını veya ethernet kartını dahi monte ediyorlar. Heryerde geçerli.
 
Söylediklerinizin yanı sıra orada da çalıştırmayı unutmayın. Ne olursa olsun orada olması daha iyidir.

Arkadaş haklı. Ben montajı yaptırdım. Eve getirdim. Eski HDD'mi kullanıyordum, açmaya çalıştım ancak sanırım Windows dosyalarını silmişler. Bir türlü açılmadı. Kafaya takmadım çünkü 64bit kuracaktım. :D
 
Yalnız arkadaş ücretsiz montajdan bahsediyor. En ufak ürünü dahi monte ediyorlar. Ancak yarısını dışarıdan alıp yarısını oradan almayı denemedim. Sadece eski HDD'mi götürdüm, onu da monte etmelerini istedim sağolsun ettiler. Bence bir sorun olmaz.
 
Eğer becerebilirsen sen yap montajı. Yapamıyorsan abi acele etmeyin düzgün yapın montajı diye uyar. Eğer acele ile toplarlarsa arkadaşların dediği unutkanlık sorunları çıkabiliyor.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı