Cooler Master MasterLiquid Lite 120 Yüksek Ses Sorunu

c3msahin

Decapat
Katılım
12 Mart 2019
Mesajlar
8
Merhaba arkadaşlar, 2 gün önce Vatan Bilgisayar'dan satın almış olduğum Cooler Master MasterLiquid Lite 120 sıvı soğutma ünitesinde birkaç sorunum var.
  1. Sorunum fan aşırı derece zırıltı yapıyor arının çıkardığı sesin kalını gibi. Normal bir fan sesi değil açıkçası.
  2. Sorunum ise kutudan çıktığında fanı montajladım ama bir yuvada sıkıntı var vida sonsuza kadar dönüyor.
  3. Sorunum ise sorun mu bilemiyorum ama Ryzen 5 2600X kullanıyorum ve boşta 45 derece.
Sizce geri Vatan'a götürmeli miyim, bu sorunlar normal mi? Vida sorunu hiç normal gelmedi bana. 2 günlük bir aletin bu kadar fazla fan gürültüsü olması hiç hoş değil. Üstelik air balance sessiz fan olduğu söyleniyor. İlk defa sıvı soğutma kullanıyorum yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar.
@Cooler Master Türkiye
 
Kardeşim sana tavsiyem bu tür fan sistemlerini aldığın yere monte ettirmen aksi halde ürünle alakalı sıkıntı yaşaman durumunda Garanti dışı kalabilir ürünün.
 
Kasa toplamadığım sürece vatan montaj yapmıyor. Kendimiz yapıyoruz ama ben fabrikasyon bir sorun olduğunu düşünüyorum hem fanda hem radyatörde.
 
Yok canım zaten kendi üzerinde ince bir termal macun var problem olmaz artı Tüketici kanununa göre 14 gün içinde koşulsuz sartsız iade etme hakkınız var.
 
Sıvı soğutmada termal macun gelmiyor ya ondan dedim biz sürüyoruz bu modelde üstünde sürülü gelmiyor. Bakalım yarın bir götüreyim 14 gün hakkımız olsa da vatan bilgisayara güvenemiyorum. Büyük ihtimalle @Cooler Master Türkiye ye gönderecekler inceleme için. Uğraştıracaklar ellerinden geldikçe.
 
İğrenç bir soğutma. Kardeşimin bilgisayarına almıştım CM ismine güvenerek ama gel gelelim fan 900 rpm üstüne çıkar çıkmaz adeta canı çıkar gibi ses çıkarıyor ve i5 7600k işlemciyi boşta 37-45 dereceler arasında zor tutuyor. İmkanın varken iade et derim. Düzeltme: Eğer ki mağazadan gidip aldıysanız değişim ve iade yapmama hakları var, online üzerinden aldıysanız 14 gün içinde değiştirme ve iade hakkınız var.
Eki Görüntüle 376545
 

Dosya Ekleri

  • 1552399239060.png
    1552399239060.png
    23,5 KB · Görüntüleme: 132
Bende CM ismine güvenerek aldım ama 3 günde pişman oldum cidden. Sıfır ürünün fan yuvası nasıl sorunlu gelebilir. Ayrıca daha düşük fiyattaki markaların 1500 rpm de çıkarmadığı sesi 900 rpmlerde CM gibi bir markadan duymak cidden sinir bozucu. Yarın ilk işim götürmek ve iade etmek için elimden geleni yapacağım. Almayacaklar diye korkuyorum şuan. Stock soğutucusu boşta 45-50 can sıkıyor diye aldım keşke hava alsaydım. Mağzadan almıştım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı