Ev için ucuz, kaliteli vidalama matkabı önerisi

Percival

Kilopat
Katılım
10 Temmuz 2014
Mesajlar
890
Makaleler
3
Çözümler
3
Evdeki benle yaşıt ama hala ilk günkü gibi kaliteli gardırop ve dolapları modern ve beyaz renk ferah mobilyalar ile değiştirmek için emekliye ayırdım. Şimdi bana 3-4 saat ev işi yapabileceğim, vidalama ve sökme için uygun bir makine önerebilir misiniz? Sosyalde ucuz f/p vidalama matkabı bilen var mı bilemiyorum ama yine sorayım dedim. Ucuz ürün arıyorum yoksa sitelere girince önümüze çıkıyor Bosch, Stanley vb. gibi. A101'de falan satılanlar vardı onlar alınır mı? ve son olarak Adore marka mobilya alıp kullanan varsa bilgilendirsin lütfen az para değil, 1.500 TL fiyatı var ama gidip sanayide mobilyacı peşine düşmektense böyle almak her yönden karlı oluyor ve daha ucuz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz nedir? F/P ürünü olarak Atlas önerebilirim ben de kullanıyorum evde işinizi görür. İkinci el almak isterseniz dikkat edin bilindik markaların replika ürünlerini orjinal diye satıyorlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Adore hakkında bilgim yok ama vidalama konusunda şu ürünler gayet başarılı;
Bunları alırsan uzun vadede kullanırsın küçük olanların Newton/Metre değerleri dolap vs. için uygundur.
 
Bütçeniz nedir? F/P ürünü olarak Atlas önerebilirim bende kullanıyorum evde işinizi görür. İkinci el almak isterseniz dikkat edin bilindik markaların replika ürünlerini orjinal diye satıyorlar.
Bütçem en fazla 100-150 TL diyebilirim, çünkü evde artık bütün kaosu bitirdim prizleri bile değiştirdim artık geriye bir şey kalmadı 1 kere kullanıp köşeye bırakacağım. Bu makine A101'e gelmişti varsa alayım o zaman ev için ufak işlerde üzmesin yeter.
Adore hakkında bilgim yok ama vidalama konusunda şu ürünler gayet başarılı;
Bunları alırsan uzun vadede kullanırsın küçük olanların Newton/Metre değerleri dolap vs. için uygundur.
Önerileriniz için teşekkürler, dolap zaten suntalem olduğu için kağıt gibi zorlanmaz, ama ben banyo lavabo ve ayna seti alıp montajını yapmayı düşünüyorum 5 cm akıllı vida ile L aparatı fayansı delip betona montaj yapacak kadar gücü var mıdır? bunlar sanki basit bilgisayar kasası montajı işleri için olan ürünler.
Ucuzdan kastınız nedir? Ucuz kişiye göre değişir. Şu model iş görür. Bizzat kullandığım bir model.
Makita 24 Volt Akülü Vidalama
Adore bilgisayar sandalyesi be gardırop kullanıyorum. İkisinden de memnunum.
Haklısınız ama piyasanın f/p fiyatlarını bilmediğim için bütçe söyleyemedim, şimdi 100-150 TL arası ürün arıyorum ama araştırdım, bu banttaki ürünlerin sanki tornavidadan farkı yok gibi. Dolap önemli değil, sonuçta sunta makine için hafif ürün ama duvara vida takacak bir makine lazım. Evde ağır sanayi kalitesinde darbeli matkap var ama onunla temiz iş yapamıyorum çok güçlü makine olduğu için fayansı mahveder. Biraz detaylı araştırdım ve bu ürünü buldum Alman Bulldozer diye geçiyor, test videolarına baktım demiri, betonu her şeyi deliyor ama bu ürün replika gibi duruyor bir bilginiz var mı? alınır mı? Alman Bulldozer 20v 3ah Darbeli Çift Akülü Vidalama Matkap - n11.com 200 TL'ye alman malı bir makine olmaz diye düşünüyorum. :) Tabi 200 lira verip karşılığında sanayi işi yapmasını beklemiyorum. Bu arada size bir şey sormak istiyorum ben konu açıyorum ama konular otomatik alınmıyor. Ben almak zorunda kalıyorum bunun bir çözümü var mıdır?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Vidalama ve delme ürünleri farklı şeyler.
Duvar için darbeli matkap gerekir. Orijinal Makita o fiyata olmaz.
Elindeki darbeli matkabı kullanmadan önce fayans üzerine beton çivisi vb bir şeyi çekiç ile bir iki tıklatıp matkap ucunun tutunacağı alanı oluştur, elin iyi değilse üzerine maskeleme bantı da yapıştırabilirsin.
 
Vidalama ve delme ürünleri farklı şeyler.
Duvar için darbeli matkap gerekir. Orijinal Makita o fiyata olmaz.
Elindeki darbeli matkabı kullanmadan önce fayans üzerine beton çivisi vb bir şeyi çekiç ile bir iki tıklatıp matkap ucunun tutunacağı alanı oluştur, elin iyi değilse üzerine maskeleme bantı da yapıştırabilirsin.
Bir usta bana vidalama tipi olan makinelerden al ve onlarla delme yapabilirsin, darbeli matkap ile artık hassas yerlerde riske girmeye gerek yok dedi. Matkap o kadar güçlü ki yani fayansı çatlatmadan deleceğini sanmıyorum, bende tecrübeliyim bu işlere elim yatkın. O kadar para veremem çünkü ev için kullanacağım için gerek yok. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim galiba bu makinenin farklı varyasyonları var, darbeli ve düz modelleri bulunuyor. Düzgün yazmama rağmen ban attılar cevap veremedim. Bulldozer marka ürünü tercih ettim, demiri delen betonu da 5 cm deler diye düşünüyorum ve fiyatı 200 TL.

Çarşıya gidiyordum acil ihtiyaç olduğu için bir şey yazacaktım ama yazamadım ve yazımda anlaşılmayan hiçbir sorun yoktu ama ban atıp birde gülümseme emojisi ile mesaj atıyor. Bu yüzden burada artık aktif olmayacağım yani tamamen trajikomedi bir olay buradaki. Virgülde koyuyoruz, noktada koyuyoruz hatta iki nokta üst üste'de koyuyoruz ama birisi çıkıyor ban atıyor çok trajik bir durum. Ve ürünün linkini buraya bırakıyorum büyük ihtimalle replika bir ürün ama iş görüyorsa sorun yok ev için ideal. Bu konu sosyal içi ve dışı ihtiyacı olan kişilerin arayacağı bir konu, eminim verdiğiniz bilgiler ve ürün linkleri ihtiyacı olanlara yardımcı olacaktır. Bu ürünlerin f/p olanalıyla ilgili forumlarda çok bilgi yok teşekkürler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Einhell marka ucuza bulursan tavsiye ederim. Kalitelidir.
Ufak boyutu var bu güzel ama en ucuz ürünü 200 TL ve bu fiyata daha yüksek torklu ve iyi iş yapacak makineler var. Sadece ahşaba vidalama yapmak isteyenler ve orijinal bir ürün almak isteyenler için çok iyi bir ürün. Bunu bilmiyordum seçenekler arasına aldım, içinden çok uç çıkması beni cezbetti. Çok iyi bir ürün, çarşıda bulldozer bulamazsam bunu sipariş vereceğim teşekkürler. Bu arada bahsettiğim ürünün linki atıyorum, uzun ömürlü ve orijinal ürün almak isteyenler için çok iyi bir seçenek. Captcha Verification
Geçenler de bende araştırmasını yaptım, edindiğim tecrübeye göre; ufak delmeler ahşap, sunta v.b. şeyler için Black&Decker LD12SP Akülü Vidalama fena değil. Sadece vidalama içinse Mac Allister MSSD36T-Lİ 3,6V Lİ-İon Akülü Vidalama F/P olarak iş görecektir.
Black&Decker alırdım ama performansı da bilmiyorum. Bulldozer iyi marka değil ama ev için iyi iş çıkarıyor ve fiyatı uygun. Dediğim ürünü almazsam Black&Decker LD12SP alacağım teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı