Canon eos 350d

Ahmet Süğlün

Hectopat
Katılım
2 Aralık 2010
Mesajlar
1
Başlangıç seviyesi bir fotoğraf makinesi olmasına rağmen profesyonel fotoğraf ustalarının inatla kullandığı bir fotoğraf makinesi, Canon 350D. Canon diğer fotoğraf makinelerine kıyasla daha sade ve renksiz bir fotoğraf sunar ancak fotoğraf işleme aralığı da bu oranda daha yüksektir. Bu nedenle dijital düzenlemeyi (Photoshop) sevenler için Canon 350D hem ucuz hem de kullanışlı bir cihaz.

Fotoğraf çekme meraklısıysanız, profesyonel ayarları enine boyuna kurcalayarak öğrenmek ve uygulamak istiyorsanız, başlangıç seviyesi bir D-SLR cihaz arıyorsanız bu cihaz size göre. Ancak baştan belirteyim "fotoğraf makinesinde" video çekme özelliği yok! Yani sadece fotoğraf çekmek için tasarlanmış.

Fotoğraf makinesi 18-55mm bir objektifle birlikte kullanıcılara sunuluyor. Tercihe göre sonradan bu objektif değiştirilebiliyor.

Makine 2003 yılında piyasaya sunulduğu için ancak 2. el olarak satın alabilmek mümkün, 2.el fiyat aralığı ise 450-550 TL arasında değişiyor. Compakt bir fotoğraf makinesi almak yerine, profesyonel özelliklere sahip 350D'yi almayı tercih edebilirsiniz. Zamanla siz de bir fotoğraf çekmeyi bir alışkanlık haline getirip, fotoğraf bağımlısı haline gelebilirsiniz.

Aşağıda Canon EOS 350D ile çekimlerimden bir kaç örnek var. Beğeninize..

Teknik Detaylar;

SLR
Sensör(Megapiksel): 8.0
Sensör tipi: CMOS
Çözünürlük: 3456 x 2304
Manual Focus: Evet
White Balance: Evet
Min Diyafram Hızı: 30 sec + Bulb
Maks Diyafram Hızı: 1/4000
Dahili Flaş: Var
Harici Flaş : Evet
Hafıza kartları : Compact Flash
Ağırlık: 540 gram
LCD Ekran: 1.8
Otomatik Çekim : Var
Yazılım: Evet

allroundview.jpg


3.jpg

uğurlu b

1.jpg

IMG_8152.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı